Başkan Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke arasındaki işbirlikleri ele alındı.

Başkan Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez ile görüştü
Başkan Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez ile görüştü
GİRİŞ 30.12.2022 19:15 GÜNCELLEME 30.12.2022 19:19

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, çeşitli alanlarda Türkiye-Küba ilişkilerini geliştirecek hususlar ele alındı.

Başkan Erdoğan, görüşmede, iki ülke arasında ekonomi başta olmak üzere işbirliğinin tahkim edilmesine yönelik adımların atılmasına büyük önem atfettiğini belirtti.

Erdoğan, 1 Ocak Küba Milli Günü ve yeni yıl dolayısıyla tebriklerini de muhatabına iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalarıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamaları

Putin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği: Ortak enerji projelerine dikkati çektiPutin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği: Ortak enerji projelerine dikkati çekti

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!