Eda Taşpınar'dan camide skandal paylaşım! Tepkiler çığ gibi büyüyünce kaldırdı...

Tasarımcı Eda Taşpınar, tarihi bir otelin içinde yer alan camide verdiği pozla büyük bir skandala imza attı. Camii içerisinde uygunsuz kıyafetiyle poz verip sosyal medyadan paylaşan Taşpınar, tepkiler sonrası paylaşımını kaldırdı.

GİRİŞ 02.01.2023 15:58 GÜNCELLEME 02.01.2023 23:17
Bu Habere 1027 Yorum Yapılmış

Sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmeye çalışan Eda Taşpınar'ın son yaptığı skandal ötesi paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı.
 

Eda Taşpınar dini değerleri hiçe saydı! Karataş Hoca'dan çarpıcı yorumEda Taşpınar dini değerleri hiçe saydı! Karataş Hoca'dan çarpıcı yorum

İstanbul'da bulunan tarihi bir otelin içindeki camide objektif karşısına geçen Eda Taşpınar, uygunsuz kıyafetiyle mihrap önünde poz verdi.

'MUTLU YILLAR SEVGİLİLERİM' NOTUYLA PAYLAŞTI

Dini değerleri hiçe sayarak cami içinde uygunsuz bir kıyafetle poz veren Eda Taşpınar, bu kareyi sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla da paylaşmayı ihmal etmedi.

TEPKİ YAĞINCA PAYLAŞIMI KALDIRDI

Taşpınar'ın sosyal medyadaki skandal paylaşımına kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Taşpınar Camide çekilen yarı çıplak fotoğrafını tepkilerin ardından sayfasından kaldırdı.

PAYLAŞIMI KALDIRDIKTAN SONRA HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPMADI

Sosyal medya kullanıcıları, Eda Taşpınar'ın Müslümanların ibadethanesine yapılan bu saygısızlık nedeniyle özür dilemesini bekliyor.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1027
  • ankaralı 10 ay önce Şikayet Et
    yarın ölünce cenazesini camiye getirip Müslümanlara kıldırırlar.
    Cevapla
  • Qwerty 10 ay önce Şikayet Et
    Yatak olmadığı için kovuşturmaya yer yok. Malum sevgililerden hemen ayrılıp flaş flaş yeni sevgili yapanlar olduğu sürece. Her şeyin ismi değişebiliyor.
    Cevapla
  • Pars 1 yıl önce Şikayet Et
    Cami nasıl otelin içinde kalır,dünyaya kafa tutan sayın reisimiz bu otelin işletme ruhsatını iptal edip kamulaştırarak yerle bir edip camiyi ibadete açtıramaz mı?.
    Cevapla
  • haşim 1 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini mabedin önünde ibreti alem olsun diye sallandıracaksın
    Cevapla
  • Derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu içimizdeki Müslüman ve Türk olmayan dönmeler açıklanmalı artık, Türkiyenin 35 milyonu Türk değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek