Eda Taşpınar dini değerleri hiçe saydı! Karataş Hoca'dan çarpıcı yorum

Tasarımcı Eda Taşpınar, tarihi bir otelin içinde yer alan camide verdiği pozla büyük bir skandala imza atmıştı. Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca, tepki çeken fotoğrafla ilgili çarpıcı yorumda bulundu.

GİRİŞ 03.01.2023 00:33 GÜNCELLEME 03.01.2023 00:33
Bu Habere 410 Yorum Yapılmış

Eda Taşpınar, İstanbul'da bulunan tarihi bir otelin içindeki camide ayakkabıları ve uygunsuz kıyafetiyle poz verdi. Dini değerleri hiçe sayan Taşpınar büyük tepki çekti.

Eda Taşpınar'dan camide skandal paylaşım! Tepkiler çığ gibi büyüyünce kaldırdı...Eda Taşpınar'dan camide skandal paylaşım! Tepkiler çığ gibi büyüyünce kaldırdı...




KARATAŞ HOCA'DAN ÇARPICI İFADELER

Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca, Ülke TV'de ekranlara gelen Güncel Konular Programı'nda dini değerleri hiçe sayan Taşpınar ve skandal fotoğrafı yorumladı.

Savcıların harekete geçmesi gerektiğini belirten Karataş Hoca şu ifadeleri kullandı;

ŞU FOTOĞRAFI KİLİSEDE ÇEKTİRMEZLER

Eğer bu iş gerçekten olmuşsa Müslüman bir kadın böyle bir kıyafetle resim çektirmiş zaten haram. Camide bunu bilinçli yaptıysa camiye ve Müslümanlara saygısızlık olur. Şu fotoğrafı kilisede çektirmezler. Camiye olan saygıyı elinin tersiyle itiyorsun ve hakaret dolu fotoğraf çekiyorsun ve bunu paylaşıyorsun.



BU FOTOĞRAFLA DİYOR Kİ...

Diyorsun ki; Sizin kutsadığınız, önem verdiğiniz ibadethanenizin benim nezdimde hiçbir değeri yok. Bu fotoğraf onu söylüyor. Sizin namaz kıldığınız yerde ben bunu yaparım diyor. Bu bir hakarettir ve hakaret davası açılmalıdır. Bunu bir gayrimüslim bile yapmaz. Bunu yapan bayan önce Allah'tan tövbe etmelidir, sonra müslümanlardan özür dilemelidir. Sonra da kefaret olarak çok sayıda camiyi temizlemelidir.

SAVCILAR DAVA AÇMALI

Ayakkabılarınla benim alnımı koyduğum camide senin ne işin var. Bunu yılbaşında yapıp inananlara meydan okumuş oluyorsun. Burada savcılar hangi maddeye giriyorsa davasını açmalıdır. Biz müslümanlar olarak en şiddetli şekilde kınamalıyız. Olmaması için de tedbir almalıyız.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 410
  • M.Avcı 10 ay önce Şikayet Et
    Eyy eda aynaya çok iyi bak insana benziyormusun acaba
    Cevapla
  • mrt 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu iranda yapsa asardılar bu kadını anlayın kanunlarımız nasıl:)))
    Cevapla
  • Levent Başarır 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu iş için bir dernek kurup, dini değerleri aşağılayan kişilere hukuki süreç başlatmali. Belli ki bunlar organize olmuş kâfirlerin piyonlari. Biz de organize olalım ve bu işler için bir dernek kuralım
    Cevapla
  • Süleyman adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun yazıklar olsun para için neler yapıyorlar yazıklar olsun rabbim bunların cezalarını sen ver Yarabbi amin ya rab
    Cevapla
  • Tahir ACAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun Kahhar isminle kahret Rabbim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...