HDP, TSK'ya iftira atan Fincancı'yı bağrına bastı!

Terör örgütü PKK'nın yayın organında konuşup TSK'ya "kimyasal silah" iftirası atan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, cezaevinden tahliye olur olmaz HDP'ye koştu. Fincancı, HDP'li vekillerle sarmaş dolaş pozlar verdi.

GİRİŞ 20.01.2023 11:53 GÜNCELLEME 20.01.2023 14:03
Bu Habere 294 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın bebek katillerini aklamaya dönük yayınlar yapan Medya Haber TV'ye katılarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ‘kimyasal silah’ kullandığı yalanını dillendiren Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, HDP’li vekillerle buluştu. 

ARKADAŞIM HOŞGELMİŞ!

"Terör örgütü propagandası" suçlamasıyla İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilerek tahliye edilen Fincancı, HDP'li vekillerle samimi bir görüşme gerçekleştirdi. 

Sosyal medya hesabından buluşma karelerini paylaşan HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, "Arkadaşım, Şebnem Hocamız hoşgelmiş." ifadelerini kullandı.

SAMİMİ POZLAR

Tahliye kararının alınmasın ardından ilk olarak HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'ya sarılan Fincancı, HDP’li Meral Danış Beştaş ile sarmaş dolaş poz verdi.

DUVARDA DİKKAT ÇEKEN POSTER

Fotoğraf karesindeki "Şebnem Hoca'ya Özgürlük, TTB'ye dokunma" ifadelerinin yer aldığı ve Fincancı'nın resminin bulunduğu poster ise dikkat çekti. 

EVİ CEPHANELİK GİBİYDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullanmakla suçlayan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın evinde 26 Ekim 2022'de yapılan aramada kalaşnikof mermisi, tabanca mermisi ve örgütsel el kitabı çıkmıştı.

TTB Başkanı Korur'un ikametinde bulunan 25 adet dolu, 1 adet boş 9mm kısa browning tabanca fişeği ile 2 adet dolu, 1 adet boş 7.62 mm kalaşnikof fişeğine el konulmuştu.

"CEZAEVİ OLDUKÇA RAHAT"

Şebnem Korur Fincancı, Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’nde İngiliz BBC'ye röportaj vermiş, "Cezaevindeki koşullarınız nasıl" sorusunu "Cezaevi koşullarım oldukça rahat, geniş bir koğuşta yalnız kalıyorum. Geniş bir havalandırma var" ifadeleriyle cevaplandırmıştı.

 

  • Cezaevindeki Fincancı çark etti, konuştuğu kanalı suçladı

 

Şebnem Korur Fincancı'nın evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! TSK'yı 'kimyasal'la şuçlamıştıŞebnem Korur Fincancı'nın evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! TSK'yı 'kimyasal'la şuçlamıştı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 294
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    terörist teröristi sever sonuçta teröristsiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlerin nefes alabileceği tek ülkeyiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne geniş ülkeyiz bölücüleri kurumlara birliklere meclise oturtuyor üstüne maaş veriyoruz...
    Cevapla
  • Karacadağlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakin arkadaşlar.Küfur tek millet .Görüyorsunuz ve izliyoruz.Biz inanalar olarak Allah'a söz verdik bu yoldan dönersek gök girsin kızıl çıksın. Bütün terör örgütlerinin kökünü kazıyana kadar durmayacağıź.Hedef Kızıl Elma Allah'ın izniyle Reisle yola devam inşallah vesselâm.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl adalet anlayamadım. Kadının suratında meymenet yok, ama iyi bir karıştırıcı, yine dışarıya saldılar, kaldığı yerden söylemlerine devam ediyor. Bu Sincan cı mıdır, Fincanı mıdır. Daha inadına terör partisinde boy gösteriyor. Hukuk; birkişinin mevkisi ne olursa olsun, herkese aynı şekilde uygulansın, cezaevinde bile siyaset yapılıyor. Bu nasıl iş anlıyamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar