Şebnem Korur Fincancı'nın evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! TSK'yı 'kimyasal'la şuçlamıştı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullanmakla suçlayan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın evinde yapılan aramada kalaşnikof mermisi, tabanca mermisi ve örgütsel el kitabı çıktı.

GİRİŞ 26.10.2022 12:21 GÜNCELLEME 26.10.2022 12:21
Bu Habere 503 Yorum Yapılmış

Haber7 - Özel

TTB Başkanı Korur'un, 20 Ekim'de PKK/YPG silahlı terör örgütünün sözde yayın organına yaptığı açıklamalar nedeniyle Terör Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nun 7/2 maddesi gereğince 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan bugün gözaltına alındı. Fincancı'nın evinde yapılan aramada bulunanlara haber7.com ulaştı. Arama esnasında bulunan kalaşnikof mermileri ve örgütsel el kitabı dikkat çekti. 

Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltında! O anlar kameradaTabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltında! O anlar kamerada

EVİNDE YAPILAN ARAMADA ORTAYA ÇIKTI!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullanmakla suçlayan TB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın evinde yapılan aramada kalaşnikof mermisi, tabanca mermisi ve örgütsel el kitabı çıktı.

TTB Başkanı Korur'un, ikametinde 25 adet dolu, 1 adet boş 9mm kısa browning tabanca fişeği ile 2 adet dolu, 1 adet boş 7.62 mm kalaşnikof fişeğine ilgili karar gereği el konuldu.

Bahse konu fişeklerle ilgili alınan Savcılık talimatı doğrultusunda Şebnem Korur Fincancı ve Kardelen F. Arıkan isimli şahısların suçundan ifadeleri alınacak.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 503
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    fincani tastan oyarlar. icinede bade koyarlar. sen 1000 yillik serefli TSK ya dil uzatamassin.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    O mermileri tek tek yedirin satılıklara.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bir bilim insanı herşeyi bilir de konuştuğu kanalın PKK kanalı olduğunu nasıl bilmez, yersen.
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bariz terör destekçisi ve terörist sevici birinin evinden bunların çıkması normaldir.Bence araştırma derinleştikçe daha neler neler çıkar....
    Cevapla
  • Baki 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ediyorum az değilsiniz, size söyleyecek birşey bulamıyorum, nasıl sahip çıkyorlar bir de bu kadına yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı