Zeytinburnu'nda doğalgaz borusu patladı! 4 otomobil hasar gördü

Zeytinburnu'nda doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanan yangında, alevlerin sıçradığı 4 otomobil hasar gördü.

GİRİŞ 28.01.2023 01:04 GÜNCELLEME 28.01.2023 01:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Çırpıcı Mahallesi Çayır Sokak'taki doğal gaz borusunda sızıntı meydana geldi. Çıkan yangında alevler, park halindeki 4 otomobile sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

YANGINDA 3 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında 3 araç kullanılamaz hale gelirken, 1 araçta da ağır hasar oluştu.

Bu arada, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü sırada yolda kısmi çökme meydana geldi. Polis bölgede güvenlik önlemi aldı, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

ARISOY: BÜTÜN TEDBİRLER ALINMIŞ DURUMDA

Olay yerinde gazetecilere açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, sebebi henüz tam olarak anlaşılamayan çökmeyle birlikte yangın çıktığını söyledi.

Olayda araçların zarar gördüğünü belirten Arısoy, "Yol çökmüş görünüyor. Bu bölgede şu anda elektrik ve doğal gaz yok. Hemen buraya bakan binalar boşaltıldı. Kimsenin zarar görmemesi en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada, bütün tedbirler alınmış durumda. Zeytinburnu Buz Adası, bu binalarda oturan hemşehrilerimiz için sabaha kadar hazır, her türlü ihtiyaçlarını gidermek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tekrar geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA, İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle yanıyor erkrem geziyor
    Cevapla
  • istanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    o iş seçilene kadar. seçildikten sonra vur gitsin dibine. herkes bir recep tayyip erdoğan olabilir mi. kolay mı. adamın 1994 yılından bu yana yaptığı yatırımların kaymağını yiyiyor zangoç.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul da belediye başkanı damı var????
    Cevapla
  • Tarafsız insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Varda tatilde geldiğinde yorgun olacak aç karınla takip etmek çok zor onun için balıkçıya gider yemeği bitene kadar başkaları işi halleder
    Cevapla
  • Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul yanıyo belediye başkanı nerdeee hangi balıkçı da
    Cevapla
  • Hilmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya'da doğal gaz yok borumuzdayok onun için patlamiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!