Sorumsuzluğun acı sonu: Sokağa atıldığı gün Mete'yi öldürdü

Van'da arkadaşlarıyla top oynarken başıboş köpek saldırısında hayatını kaybeden Mete Durna, bir hevesle alınıp sokağa atılan köpeklerin son kurbanı oldu. H.K'nın sahiplenip sadece 4 gün baktığı köpek, Mete'yi boynundan ısırdı.

Sorumsuzluğun acı sonu: Sokağa atıldığı gün Mete'yi öldürdü
Sorumsuzluğun acı sonu: Sokağa atıldığı gün Mete'yi öldürdü
GİRİŞ 01.02.2023 09:30 GÜNCELLEME 01.02.2023 09:30
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde evlerinin bulunduğu sitenin önünde arkadaşlarıyla top oynayan Emir Mete Durna, köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Durna, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, köpeği sahiplendiği belirlenen H.K. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.K., geniş güvenlik önlemleri altında sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

SADECE 4 GÜN BAKTI, KÖPEĞİ SOKAĞA ATTIĞI GÜN KORKUNÇ OLAY YAŞANDI

H.K, Alman kurdu kırması olduğu belirtilen köpeği 25 Ocak'ta sahiplendi. 26 Ocak'ta da teslim alıp bakmaya başladı. Ancak tavuklarına zarar verdiği gerekçesiyle 30 Ocak'ta sokağa attı. Korkunç olay da aynı gün yaşandı. 

METE'NİN AMCASINDAN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Köpeğin Mete'yi öldürdükten sonra başka bir kişiye de saldırdığı öğrenildi. Mete dün gözyaşları içinde toprağa verilirken amca Mehmet Şirin Durna, "Canımızı yakan, acıtan bir olay yaşandı. İlgililerin bu konuya duyarlı olmasını istiyoruz. Başka çocukların, Metelerin de bu durumu yaşamasını istemiyoruz. Sokakta köpekler olmasın. Öğrencilerimiz okullarına, büyükler işlerine gidemiyor" dedi. 

KAYNAK: AJANSLAR
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 85
  • Ana Sayfa 1 yıl önce Şikayet Et
    TEK ÇARE!! Sokak Köpekler acil toplanıp barınağa yerleştirilmeli. Hayvan severlerim diyen kim varsa yakalanıp, zorunlu barınakta köpek bakma cezası verilmeli...
    Cevapla
  • ALLAH rahmet eylesin 1 yıl önce Şikayet Et
    almanya'da doğup büyüdüm ve şu an 34 yaşındayım, aklım erdiğinden beri yani yaklaşık 30 senelik bir hayat serüvenimde sadece iki üç tane başı boş köpek gördüm burda. Bu bütün ülkeyi kapsıyor çünkü işim gereği almanyanın hemen her yerine gitmişliğim vardır. Onun için bir yerde büyük bir hata yapılıyor, neden çünkü burda bir evladımızın canı söz konusu artık ve bir devlet bu konuda bu kadar aciz kalamaz, saygılarımla.
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüme sebep olan hayvan da öldürülsün, madem zarar veriyor, aynı gün başkasına da saldırmış.
    Cevapla
  • Selma 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek terörüne hayır sokak köpekleri ya toplatılsın ve itlaf edilsin köpeklerin yaşam hskkı var ama insanın yokmu
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan bir köpeğe kendisini korumak için- vursa ayağa kalkanlar, bir can gidince niçin sus pus oluyor? Bu ülkede köpeğin canı insandan-hel hele çocuklarımızdan- çok daha kıymetli. Müsebbipler Allah'a hesabını nasıl verecek? Bence artık herkes CİMER'i ve diğer resmi kanalları aşındırmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal