Üç gün önce hediye etmişti: Kızıma ev değil mezar almışım!

Kahramanmaraş’ta bir kadın 2 gün önce taşındığı evin enkazında kaldı. Kızının, hediye ettiği evin enkazında kaldığını belirten anne, "Kızıma ev değil mezar almışım" dedi.

GİRİŞ 07.02.2023 13:02 GÜNCELLEME 07.02.2023 14:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş’ın Hayrullah Mahallesi'nde Şeyma Şimşek isimli genç kadın 2 gün önce taşındığı Sabır Apartmanı’nda yeni evinin enkazında kaldı.

Annesi Nalan Şimşek, enkazın başında gözyaşları dökerek, kızının sağ olarak çıkartılmasını bekliyor. Acılı anne evi 3 gün önce kendisinin kızına hediye ettiğini, kızının evde sadece iki gece kalabildiğini belirterek, "Kızıma ev değil mezar almışım" dedi.



Nalan Şimşek, kızının özel bir bankada çalıştığını söyleyip, "Ona evi 3 gün önce ben aldım. İki gün önce taşındı. Depremden önce beni görüntülü arayarak evi gösterdi. Benim için de bir yatak odası takımı aldığını söyleyerek, sürpriz yapmak istedi. Duş alıp yatacağını söyledi. Kızım yok oldu, kızıma ev değil mezar almışım, almaz olaydım" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Fani 1 yıl önce Şikayet Et
    Rivayet-i hadiste vardır ki, her sabah bir melâike çağırıyor: لِدُوا لِلْمَوْتِ وَابْنُوا لِلْخَرَابِ Yani, “Ölmek için tevellüd edip dünyaya gelirsiniz; harap olmak için binalar yapıyorsunuz” diyor. İşte bu hakikati kulağımla değil, gözümle işitiyordum.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olduğum ALLAH , hala zalimler kira fırsatçılık peşinde! Mevlam vurdumu ne malın bne mülkün kalır... Allah sabır versin teyzem! nerden bileceksin
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demis sair Burasi Dunya ne cok kiymetlendirdik Oysa bir tarlaydi , ekip bicip gidecektik. Sular hep akti gecti , kurudu vakti gecti Nice sah, nice sultan tahti birakti gecti. Dunya bir penceredir her gelen bakti gecti.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ah be annem ablam Rabbim böyle takdir etmiş onunda kaderi buymuş Rabbim vefat eden kardeşlerimize rahmet yaralılara acil şifalar versin inşallah Dualarımız tüm milletimiz için
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok katlı bina lar çökmüş genel de Allah sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'
Kontrolsüz şekilde emniyet şeridine giren motosikletli kazaya neden oldu!