Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan refakatçisi olmayan çocuklara ilişkin açıklama!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, refakatçisi bulunmayan 175 depremzede çocuğun tedavisinin hastanelerde sürdüğünü, 142 çocuğun ise tedavisinin ardından kurum bakımı altına alındığını bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan refakatçisi olmayan çocuklara ilişkin açıklama!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan refakatçisi olmayan çocuklara ilişkin açıklama!
GİRİŞ 10.02.2023 22:38 GÜNCELLEME 10.02.2023 22:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş ve çevre illerde enkazdan çıkarılan çocuklarla ilişkin açıklamada bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hizmetlerine katkı sağlayanların  onurlandırılmasına ilişkin esaslar belirlendi

'142 ÇOCUK BAKIM ALTINA ALINDI'

Bakanlık, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, enkaz altından çıkarılan refakatçisi bulunmayan çocuklara ilişkin açıklama yaptı.
"Enkaz altından çıkarılmış, refakatçisi olmayan ve tedavisi hastanede devam eden 175 çocuğun hastanelerdeki tedavisi sürüyor. Tedavisi tamamlanan 142 çocuk bakanlığın ilgili birimlerine teslim edilerek bakım altına alındı. 18 çocuk ise başvurucuların kimlik kontrolleri ve doğrulaması yapıldıktan sonra ailelerine teslim edildi." ifadelerine yer verildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet budur işte. benim en büyük kaygım bu idi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez