Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan açıklama: Ulaşım sorunumuz yok

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 14.02.2023 00:46 GÜNCELLEME 14.02.2023 15:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) açıklamalarda bulundu. Oktay, “Göç dalgası ile alakalı sorun yoktur. 130 bini aşkın jandarma ve polis personeli sahada ek olarak sayısız asker güvenliği sağlıyor. Sınırlarımız kontrol altındadır” dedi.

250 MARKET KURULACAK

Fuat Oktay ayrıca deprem bölgelerinde ayni yardımlara rahat ulaşım için 250 market oluşturulacağını bunların 100'ünün çadırlarda, 150'sinin okullarda kurulacağını da söyledi.

AFAD'A GÖNDERİLEN YARDIMLAR

AFAD'a yapılan yardımlarla ilgili ise Oktay, amaçları dışında 1 kuruşunun dahi kullanılmasına asla müsaade edilmeyeceğinin altını çizdi. Oktay, deprem bölgesinde uçaklarımızın yaptığı sortilerin 4 bini aşmış durumda olduğunu da aktardı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 20
  • TEKNİKER 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesindeki memurlara idari izin verilsin psikoloji filan kalmadı ev yok huzur yok idari izin lütfen şu kışı atlatana kadar izin verilsin 3 ay yeter
    Cevapla
  • Kanka44 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesindeki memurlara 3 ay idari izin verilsin psikoloji filan kalmadı ev yok huzur yok idari izin lütfen şu kışı atlatana kadar
    Cevapla
  • Acan 1 yıl önce Şikayet Et
    10 ilde olan bu deprem bu illerde ikamet eden mahkümlara covid izninden olan mahkûmlara izin surelerini uzatsalar iyi olacak. Ailemiz zor durumdalar
    Cevapla
  • Adil Hakim 1 yıl önce Şikayet Et
    Suç işleyen cezasını çekecek...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeden giden büyük elçiler sorgulanmlı tam gittiler felaket oldu
    Cevapla
  • Ruhkalp 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen seçim tarihi ertelenmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar