TV'de diziler ne zaman başlıyor? Arka arkaya depremlerin ardından tarih duyuruldu!

Kahramanmaraş merkezli depremin yaşanmasından ötürü yayın akışı listesinden televizyon dizileri başta olmak üzere yarışmalar ve programlar da çıkarılmıştı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından dizilerin sete çıkacakları tarih belli oldu.

TV'de diziler ne zaman başlıyor? Arka arkaya depremlerin ardından tarih duyuruldu!
TV'de diziler ne zaman başlıyor? Arka arkaya depremlerin ardından tarih duyuruldu!
GİRİŞ 22.02.2023 09:03 GÜNCELLEME 22.02.2023 09:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Malatya Osmaniye ve Kilis gibi farklı illerde de hissedilen depremin arkasından milli yas ilan edilmişti. Hal böyle olunca televizyon ekranlarında yayın faaliyeti yapan dizi projelerine de belirli bir süreliğine ara verilmişti.

31683 can kaybı ve 80278 yaralının olduğu, 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremde depremzedeleri enkazdan kurtarma çalışmaları 9. günde de hız kesmeden devam ediyor.

Gerek dizi gerekse film ekipleri geçtiğimiz hafta seferberlik başlatırken, insan gücünün haricinde karavanlarını, jeneratör ve ses cihazları gibi teknik malzemelerini de kullanmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bölge halkının yardım faaliyetlerinde kullanan dizi sektörü 13 Şubat Pazartesi günü sete çıkmaya başladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Sezai 1 yıl önce Şikayet Et
    Alışmış kudurmuştan beterdir derler,huylu huyundan vazgeçerdi dört gözle bekliyorlar
    Cevapla
  • Hatırlatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet hala dizi seyretmeye devam edecek mi.. hadi Türkiyem göster ders aldığını ve tv lerim açma bile. Yoksa deprem sel yangın neden geldi deme
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    işte millet laiklik çorbası ve demokrasi salatası yiye yiye bu hale geldi 15 gündür deprem oluyor binlerce insanımızı toprağa verdik islami kotuleyen osmanliyi kotuleyen dizilerinden vaz geçemedi millet
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu acil
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    GÖSTERİMDE OLAN TV İZLEYİCİSİNE SUNULAN GÖRÜNTÜLERE BİR AHLAKÎ ÖLÇÜ ALINMALI; Örnek gösterilen karakter ve rol mesajı gayr-î ahlâkilik taşımamalıdır.
    Cevapla
  • Xfiles 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizilere boşuna saydirmayin. Her evde Amazon netflex gibi oluşumlar var. Depremi kapatıp millet netflex de sapkın yayınlar izleyecegine, iyi kötü RUTUK kontrolündeki dizileri izlesin. En çok izlenen yayınlara bakın netflexten veya blue TV den. Ne yazık ki toplum bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!