Depremcilerin kavgası skandalı ortaya çıkardı: İstanbul'da deprem olsun her yer yıkılsın

Prof. Dr. Ahmet Ercan ile ateist Prof. Dr. Celal Şengör'ün kavgası bir skandalı ortaya çıkardı. Ahmet Ercan, Celal Şengör'ün İstanbul'da bir deprem olmasını ve her yerin yıkılmasını istediğini söyledi.

GİRİŞ 16.02.2023 15:30 GÜNCELLEME 16.02.2023 15:30
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 2 depremden büyük yara aldı. Tespit edilen son rakamlara göre, depremlerde 36 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce insanımız evsiz bırakan büyük afetin konuşulduğu günlerde Prof. Dr. Ahmet Ercan ile ateist Prof. Dr. Celal Şengör'ün kavgası bir skandalı ortaya çıkardı.

UZMANLIĞI DIŞINDA AÇIKLAMALAR YAPIYOR

Enver Aysever'in yayınına katılan Prof. Dr. Ahmet Ercan, Hz. Musa ve Hz. İbrahim hakkında tuhaf sözler sarf eden ateist Prof. Dr. Celal Şengör'le ilgili bir detayı açıkladı. Şengör'ün deprem açıklamalarına tepki gösteren Ercan, Şengör'ün 1999 depreminden sonra 3 gün içinde İstanbul’da büyük bir deprem olacağını, büyüklüğünün ise 9,5 olabileceğini iddia ettiğini hatırlatarak Şengör'ün uzmanlığı dışında açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Ahmet Ercan "Celal 1999 depreminden sonra 3 gün içinde İstanbul’da büyük bir deprem olacak, büyüklüğü 9,5 olabilir diyen kişidir. Daha sonra 3 gün içinde olmadı, 3 hafta içinde olacak dedi o da olmadı, 3 ay içinde dedi o da olmadı. Sonra da ilk 10 yılda dedi o da olmadı. Şimdi de 2030 yıllarında olur bu deprem diyor." dediğini aktardı.

"İSTANBUL'DA YAKIŞIKLI DEPREM OLSUN HER YER TEMİZLENSİN"

Ateist Prof. Şengör'ün büyük bir deprem taraftarı olduğunu ifade eden Ercan, Şengör'ün İstanbul'da büyük bir deprem olmasını ve her yerin yıkılmasını istediğini söyledi. Ercan, "Bir gün karşılaştık. ‘İstanbul’da şöyle yakışıklı bir deprem olsun her tarafı yıksın geçirsin bu şehri yeniden kuralım’ dedi bana. Böyle şey olur mu bütün insanlar ölecek dedim. ‘Temizlensin ya’ dedi." şeklinde konuştu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 234
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Enkaz altında kaldığında beton blokları üzerinde manken gibi dururken,sen ise moloz gibi görüneceksin ...ne bilgi sahibi ,başkalarının adına konuştuğu için nede yakışıklı bu herifçioğlu !!! Bilim adamları asla bu seviyeye düşmezler zira onların en büyük gayelerinden biri,insanoğlu'nun hayatını kolaylaştırmaktır ,o devasa geliştirdiği beyini ile ...bu prof müsveddesi canlı canlı gömdü herkesi yerin dibine,olmaz olsun böyle hased dolu, sözde okumuş kolpalar !!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ŞENGÖR imana gel imana“Allah izin verirse” demeden hiçbir şey için, “Şu işi yarın yapacağım” deme! Unuttuğun takdirde rabbini an ve “Umarım rabbim bana, doğruya bundan daha yakın yolu gösterir” de.(Kehf Suresi) .Selam doğru yolda gidenleredir.
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    hocam her kim olursa olsun aranızda geçen bir konuşmayı açıklamanız hoş değil....bu şekilde yapılan açıklamalar insani ilişkileri erozyona uğratıyor ...
    Cevapla
  • Sibernetik 1 yıl önce Şikayet Et
    Şengör ve onun gibiler istiyor ki ; - Türkiye'de kast sistemi olsun. Elit bir kesim olsun. İstanbul'da sadece onlar yaşasın. Türk halkı sadece işçi, çiftçi ve asker olsun. Bu onlar çalışsın üretsin biz bu ülkenin kaymağını yiyelim. Mültecileri de doldururuz içlerine kavga ede ede güçleri biter sesleri de çıkmaz. Oh ne ala memleket.
    Cevapla
  • Tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateist yazmasanız olmaz değil mi ?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını bende düşündüm. Yani bu profu sevmem fakat söylediklerine anlamlı bir cevap cevap vermek yerine, onun konuyla alakası olmayan inancını burda haber yapmak en az onun kadar cahil olduğumuzun göstergesidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi