Resmi açıklama geldi! Hatay Valiliği üzerinden yürütülen iddialar yalan çıktı!

İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Bodrum Belediyesi'nden Hatay'daki deprem bölgesine gönderilen konteynerlerle ilgili yapılan "Hatay Valiliği konteynerleri kaldırıyor" paylaşımını yalanladı.

Resmi açıklama geldi! Hatay Valiliği üzerinden yürütülen iddialar yalan çıktı!
Resmi açıklama geldi! Hatay Valiliği üzerinden yürütülen iddialar yalan çıktı!
GİRİŞ 23.02.2023 21:49 GÜNCELLEME 23.02.2023 22:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hatay Valiliğine yönelik "Hatay Valiliği Bodrum Belediyesinden gelen konteynerleri kaldırıyor" iddialarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

'İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR'

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan paylaşımda,

"İskenderun'da depremzedeler için Bodrum Belediyesi tarafından kurulan konteynerler, Hatay Valiliği tarafından kaldırılmaya çalışıldı" iddiası doğru değildir." ifadelerine yer verildi.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS DA İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Öte yandan, CHP'li  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ta, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlamıştı. 

Aras söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirttiği paylaşımda,

"Değerli Bodrumlular, iyi akşamlar... Bu akşam sosyal medyada yayınlanan bu iddia tamamen gerçek dışıdır. İddia edilenin aksine, Hatay Valiliği ile ilk günden itibaren devam eden iş birliğimiz, sorunsuz olarak sürmektedir. Malatya'dan sevgiler, saygılar..." ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Bir sosyal medya kullanıcısı, Son dakika paylaşımıyla birlikte, CHP'li Bodrum Belediyesi tarafından İskenderun'da depremzedeler için kurulan konteynerlerin, Hatay Valiliği yetkilileri tarafından kaldırılmaya çalışıldığını iddia etmişti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    e yeterin artık.chp adamlarına belediyelerine sahip çık .Birlik olmak varken niye ayristirıyorsunuz.Bodrum.belefiyesi devletin resmi bir kurumu değil mi.Sanki chpli belediye başkanı cebinden almis konteyneri.Lutfen birlik olalım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden sürekli düzeltme gereği duyulup dezenformasyon lara gereken müdahele ve ceza müeyyidesi işletilmiyor. Boşa harcanacak zaman ve enerji yok. İbretlik cezaları bekliyoruz..
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    yalana tazminat kanunu lazim. ve yalanin kanitlanmasi icin devlet görevlileri/avukatlar lazim. cu CHPKK cetesi her türlü siniri asti. bu kadarida fazla. bunlara kananlar varya.
    Cevapla
  • Yalansavar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalana tazminat davasi da acilsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı