Fatih Portakal'dan tehlikeli paylaşım! Kızılay'dan jet cevap!

Gazeteci Fatih Portakal, kan bağışıyla ilgili Kızılay hakkında tehlikeli bir ithamda bulundu. Portakal'ın iddiasına Kızılay'dan cevap geldi.

GİRİŞ 27.02.2023 00:29 GÜNCELLEME 27.02.2023 08:34
Bu Habere 563 Yorum Yapılmış

'Ahbap'a çadır satışı' tartışmalarına gazeteci Fatih Portakal da katıldı. Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kızılay'ın parayla kan sattığını iddia ederek ağır bir ithamda bulundu. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Portakal'ın çıkışına cevap verdi.

Sosyal medyada gündem olmuştu! Kızılay'dan Ahbap açıklaması!Sosyal medyada gündem olmuştu! Kızılay'dan Ahbap açıklaması!


PORTAKAL'DAN KIZILAY HAKKINDA AĞIR İTHAM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Portakal, ''Kızılay sadece çadırları değil, bizlerin bağışladığı kanları da hastanelere parayla satıyor. Utanin Kızılay
yöneticileri, utanın ve istifa edin.'
' ifadelerini kullandı.



KEREM KINIK'TAN PORTAKAL'A CEVAP: SORUMLU GAZETECİ GİBİ DAVRANIN

Portakal'ın paylaşımına Kerem Kınık sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kan bağışının ticarete konu edilemeyeceğini belirten Kınık, ''Bu Ulusal Kan Güvenliğini tehlikeye atacak sorumsuz ve temelsiz bir itham. Lütfen hemen tashih edin ve sorumlu bir gazeteci gibi davranın. Kan ticarete konu edilemez. Kan Bankacılığının maliyetini SGK Kızılay’a ödenmek üzere ilgili hastaneye öder.'' diye cevap verdi.

 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 563
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah inşallah o kana seni muhtac ederde bulamazsın
    Cevapla
  • Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin kanını bedavaya verseler kimse almaZ
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin işi gücü yok adamın takipçi sayısını artırıyor.. portakal bunu sipatlayamıyorsa kesin cezasını. ne bekliyorsunuz? ekşisözlükte 20 sene beklediniz ne oldu?
    Cevapla
  • Atalay 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyice kafayi yedi bu masanin altindaki ler en sonunda bunuda dediler allah buyuk bir qun bir firsat qecerse bu milletin eline oqun hesap cok pis sorulur
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Portakal senin kan bağışladığını hiç san mıyorum. Sen kansızsın zaten sakın verme hasta olursun. Sen bu milletin kanını em.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı