CHP'li vekilden depremzede evinde tepki çeken hareket!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kahramanmaraş'taki depremler sonrası Edirne'ye gelen depremzede aileyi ziyaret ettiği eve ayakkabılarıyla girmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Yüceer, tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

GİRİŞ 01.03.2023 21:07 GÜNCELLEME 02.03.2023 10:27
Bu Habere 339 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'taki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası Tüm Türkiye tek yürek olmuş vaziyette yaralarını sarmayı sürdürüyor. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde 44 bin 374 vatandaş hayatını kaybetti.

Öte yandan ülkenin dört bir yanından depremzedeler için yardım seferberliği sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, depremin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinden, Edirne'nin Karaağaç ilçesine gelen depremzede aileye ziyarette bulundu.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer

CHP'Lİ VEKİL DEPREMZEDE AİLENİN EVİNE AYAKKABILARIYLA GİRDİ

CHP'li vekil Yüceer'in, sosyal medya hesabından yaptığı ziyarete ilişkin paylaşımda depremzede ailenin evine ayakkabılarını çıkarmadan girdiği görüldü. Öte yandan paylaşılan fotoğraflarda Yüceer'in haricinde evde ayakkabı ile oturan kimsenin olmadığı göze çarptı. 

CHP'li vekilden depremzede evinde tepki çeken hareket!

YOĞUN TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMI SİLDİ

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in depremzede evine ayakkabılarını çıkarmadan girdiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. CHP'li Milletvekili Yüceer, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken, yoğun tepkiler üzerine söz konusu paylaşımı sildi.

Kılıçdaroğlu'nun 'CHP'li belediyeler engellendi' iddiasını kendi belediye başkanı çürüttü!Kılıçdaroğlu'nun "CHP'li belediyeler engellendi" iddiasını kendi belediye başkanı çürüttü!

'HALKTAN BU KADAR MI UZAKSINIZ'

CHP Milletvekili Candan Yüceer'e tepki içerikli bir çok yorum gelirken, bir vatandaşın "Halktan bu kadar mı uzaksınız? Yazıklar olsun." şeklindeki tepkisi dikkat çekti.

CHP'li vekilden depremzede evinde tepki çeken hareket!

CHP'li vekilden depremzede evinde tepki çeken hareket!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 339
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin yapcagı bu kadar işte
    Cevapla
  • SultanalparslanHan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah vermeye de ülkenin başına geçmeye bunlar. Rabbim muhafaza et bizleri.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım deprem geldi başımıza acımız büyük, ama birde chp gelirse bunu bu millet kaldıramaz sen bu milleti böyle bir felaketten koru rabbim. Âmin
    Cevapla
  • Osman bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizansın siyasi ayağından ne beklenirki
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların gercek yüzü budur işte.cizgileri halktan bir üste.halkı hep aşağıda görürler.malum ya,mikrop falan kaparlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada