Gözler Kabine Toplantısı'nda: Seçim tarihi ve deprem bölgesi masada!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yarın toplanacak kabinenin gündeminde önemli konular bulunuyor. Toplantıda deprem bölgesindeki son durum ve seçimlere yönelik önemli konuların görüşülmesi bekleniyor.

GİRİŞ 05.03.2023 22:56 GÜNCELLEME 06.03.2023 09:26
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, yarın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde toplanıyor.

DEPREM BÖLGESİ HAKKINDA SUNUM YAPILACAK

Kabine'nin gündeminde 11 ili sarsan deprem felaketi yer alırken, konuyla ilgili toplantıda eksiklerin masaya yatırılacağı bir görüşme gerçekleşecek ve ilgili bakanlar Başkan Erdoğan'a bir sunum yapacak. Bölgenin yeniden inşası da masaya yatırılan konulardan olacak.

FAHİŞ KİRA ARTIŞI

Kabine'de yer alacak önemli başlıklardan bir tanesi de depremin ardından tekrar ortaya çıkan fahiş kira sorunu. İlgili savcıların harekete geçmesinin ardından bu konunun da toplantıda gündeme alınması bekleniyor.

SEÇİM TARİHİ

Bir diğer başlık ise seçim olacak. 14 Mayıs'ı işaret eden Erdoğan'ın ardından tarihin açıklanması ve seçim sürecinin nasıl olacağına dair bir değerlendirme yapılacak. Daha önce 14 Mayıs'ı işaret eden Başkan Erdoğan, son olarak seçim sürecinde izlenecek yolları değerlendirecek.

"BİZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Son olarak muhalefet kanadında aylarca devam eden aday belirsizliği, İyi Parti Lideri Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasıyla bir kez daha krize neden oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz yolumuza devam edeceğiz. Konuşup konuşup dağılırlar demiştim." ifadeleri kullanmıştı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 37
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem felaketi dolayı ile seçimleri iptal edin, altılı - yedili masanın oyununu bozun. Yeter artık bunları konuşturmayın. Nokta..
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatay da yaşamaktayım depremzedeyim ailelerimizden kayıplar var. Binamızın daha hasar tespiti sonuçlanmadı. Hasar tespit yapılamadığı içinde 10.000 tl desteği alamıyoruz. lütfen hızlandırın. ve maddi desteğe çok ihitiyacımız var. 1 ay oldu hala dün gibi yaşıyoruz atlatamıyoruz hala sarsıntılar devam etmektedir. bence devlet harici herkes tarafından unutulduk.....
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan yetkilileri ile hükümet görüşüp vize olayını kaldırmalıdır nüfus kimliği ile hac ve umreye gidilmesi kolaylaştırılmalıdır!!!
    Cevapla
  • TEKNİKER 1 yıl önce Şikayet Et
    3600 ne oldu sayın çalışma bakanım unutulmasın
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    3600 tekniker ve kamu şefleri unutulmasın sayın reisim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..