Liberal Demokrat Parti’den Millet İttifakı’na destek

Liberal Demokrat Parti, altı siyasi partinin oluşturduğu ve 13. Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu Millet İttifakı'na seçimlerde destek vereceğini açıkladı.

Liberal Demokrat Parti’den Millet İttifakı’na destek
Liberal Demokrat Parti’den Millet İttifakı’na destek
GİRİŞ 08.03.2023 23:08 GÜNCELLEME 09.03.2023 01:13
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu oldu. LDP, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İttifak'a destek vereceğini açıkladı.

LDP tarafından, "Ekonomi görüşlerimiz her ne kadar uyuşmasa da" ifadelerinin kullanıldığı açıklamada şöyle denildi:

"Ekonomi görüşlerimiz her ne kadar uyuşmasa da mevcut şartlar ve söylemler çerçevesinde hukuka saygı, çağdaş laik demokrasi ve şeffaf bir meclis için desteğimizin Millet İttifakı'ndan yana olduğunu kamuoyuna açıklarız."

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partinin kurucusu Ankara'yı ve TRT''yi satacağım demişti
    Cevapla
  • Harbi Atatürkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma efendi yalan üzerine yalan konuşmaktan vatandaşı kandırmaktan başka işiniz yok nedenmi evet anayasa degişikliği için meclisteki partiler ile konuşuldu hdp ye gittiler burada bir anayasa degişikli söz konusu idi lakin sizlerin ki öyle degil bak mecliste bizim sayemizde oturuyosunuz diyenler sizlere söylediler bizlere degil o masada herkes biliyorki hdp her zaman ikinci parti olarak oturuyordu bir kere millyetci gibi görünen aslında yanından dahi geçmeyen bir iyi parti var sizler kimin kılıcını tuttugunuz vatandaş çok iyi biliyor kendi konuşmalarınıza kılıf uydurmayın.
    Cevapla
  • hmd 1 yıl önce Şikayet Et
    2 oy bu partiden çıkar, biri kendi diğeri eşi.....
    Cevapla
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ldp'nin başındaki şahıs tam bir mason aparatıdır, fasondur, bunlar işbirlikçi tipler, dolayısıyla gayrimillet ittifakında olması gayet normalx
    Cevapla
  • GAZZİ 1 yıl önce Şikayet Et
    kafir kafiri destekleyecek...ey müslümanlar gözünüzü açın artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'