Vurguncular sel felaketinde ortaya çıktı! Su kesintisini fırsata çevirmek isteyenlere ceza

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi nedeniyle şehir içme suyu şebekesinde yaşanan sıkıntıyı fırsata çevirmek isteyenlere karşı ekipler denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde fahiş fiyat uygulayan firmalara cezai işlem uygulandı.

GİRİŞ 18.03.2023 01:14 GÜNCELLEME 18.03.2023 01:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi sonrası şehir içme suyu şebekesinde yaşanan sıkıntıyı fırsata çevirip hazır suya zam yapmak isteyenlere belediye ekipleri müdahale etti.

FIRSATÇILARA ŞOK BASKIN

Market ve dükkanlara şok baskın düzenleyen ekipler, fiyat artışı yapılıp yapılmadığını kontrol etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ile Gelir İdaresi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde denetim yaptı.

Denetimlerde fahiş fiyat uygulayan firmalara cezai işlem uygulandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Vatandaş. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar alış verişte görsün cezasımı. Kime güvenipte yapmışlar sitoğu. Bu günkü teklojiye göre bir damla bile kara borsa satamaz. Nokta. Kimler var gözyumanlar. Nerelerden garanti almışta bu işe kalkışmış. Cok zor değil karaborsa satmaya kalktığı an 3 tuşlu birtelefonun sonucu. Adam gibi işlem yapılmasına bakar. Güvendikleri nere. Güvendiklerinere.
    Cevapla
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Firsat duskunleri, helal haram tanimayan alcaklarin Allah elinden alsin ,dunyalarida ahiretleride husran olsun
    Cevapla
  • HUZUR.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu geçirdiğimiz zor sıkıntılı süreçte böyle hainlikleri halen düşünüyorlar ya , Allah ıslah etsin , diyecek bişey bulamıyorum..en iyi çözüm tespit edilenlerin işletme belgeleri kesinlikle iptal edilmeli ..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mallara el koyup,ayrıca ceza kesilmeli el konulan mallarda halka bedava dağıtılmalı,sonrada bu hainler vatandaşlıktan çıkarılmalı.
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dükkana 5 yıl mühür vurun akli başına gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den