Güldür Güldür Show'da Ali Sunal artık yer almayacak mı? O soruyu bizzat cevaplandırdı

Show TV’de yayımlanan eğlence programı Güldür Güldür Show’un sunuculuk koltuğunda oturan Ali Sunal, görevine son verildiği ve Show TV’den kovulduğu iddiasına ilişkin son noktayı koydu.

Güldür Güldür Show'da Ali Sunal artık yer almayacak mı? O soruyu bizzat cevaplandırdı
Güldür Güldür Show'da Ali Sunal artık yer almayacak mı? O soruyu bizzat cevaplandırdı
GİRİŞ 03.04.2023 09:56 GÜNCELLEME 03.04.2023 09:56
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Necati Akpınar’ın yapımcılığını ve Murat Kepez’in senaristliğini üstlendiği Güldür Güldür Show programının sunumunu yapan Ali Sunal, deprem konusuna dair çarpıcı açıklamalara imza atmıştı. Ali Sunal’ın sahneye çıkıp yapmış olduğu deprem konuşması büyük yankı uyandırmış ve söz konusu açıklamaların akabinde işine son verildiğine ilişkin iddia ileri sürülmüştü.

Ben Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyorBen Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyor

Ali Sunal, sosyal medyada hızla yayılan iddialara son noktayı koydu ve bunların aslı astarının olmadığını belirtti. İddiaların gerçekliği yansıtmadığının altını çizen Ali Sunal, Twitter platformu üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür' kanalımız Show TV'de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar." şeklinde ifadelere yer verdi.

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kayalıklardan aşağı düşüyor! Taner, yaşayacak mı?Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kayalıklardan aşağı düşüyor! Taner, yaşayacak mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 65
  • Ts61 11 ay önce Şikayet Et
    Bunun babasısın en iyi arkadaşları gezen ve dündar ne olabilirki
    Cevapla
  • Fatih sayin 11 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka şimdi bu sen tespit mi yapiyorsun
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sadece haber ve Belgesel izliyorum, bu komedyenler sürüsü be artizler paralanınca afedersiniz dötleri kalkıyor. Yazıklar olsun . Sanat camiasının coğu din düşmanı kalanlarda millet devlet düşmanı, biz demokrasi be özgürlüğü hazmedemiyoruz.
    Cevapla
  • Müsafir 11 ay önce Şikayet Et
    Malesef TV ekranlarında o kadar çok İslam ile alay edilen program varki başka dinleri alaya almak şöyle dursun yakınlarından bile geçmiyorlar. TV kanallarını inşallah Hz Allah sebepler halk ederde temizleyiverir...Kimileri sevgiyle düzelir kimileride belâyla düzelir
    Cevapla
  • Fesih 11 ay önce Şikayet Et
    İslamla alay ediyorlar dinimizle dalga geçiyorlar ve bizlerde müslüman (!) olarak hep beraber izliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü