Ben Bu Cihana Sığmazam'da flaş ayrılık! Hangi ismin gittiğini duyunca şaşıracaksınız

Güçlü konusu ve zengin kadrosuyla Salı akşamlarına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam ailesinden bir isim daha eksiliyor. Heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ekrana kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Nejat Birecik gidiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da flaş ayrılık! Hangi ismin gittiğini duyunca şaşıracaksınız
Ben Bu Cihana Sığmazam'da flaş ayrılık! Hangi ismin gittiğini duyunca şaşıracaksınız
GİRİŞ 28.03.2023 09:00 GÜNCELLEME 28.03.2023 09:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzleyenlerin soluk soluğa takip ettiği ve her hafta sosyal medya gündemini kasıp kavuran Ben Bu Cihana Sığmazam’da yaprak dökümü yaşanıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam’da üstlendiği ‘Bassilius’ karakteriyle adından geniş kitlelere söz ettiren Nejat Birecik yolları ayırıyor.

Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!

Haziran ayının 2.haftasında ‘sezon finali’ bölümünün çekilmesi planlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’da Nejat Birecik’in sürdürdüğü hikayesi resmen sona erecek. Bilindiği gibi deneyimli oyuncu Nejat Birecik, Çocuklar Duymasın, Canım Ailem, Seksenler, Tatar Ramazan, Koçum Benim, Yeditepe İstanbul gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kayalıklardan aşağı düşüyor! Taner, yaşayacak mı?Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kayalıklardan aşağı düşüyor! Taner, yaşayacak mı?

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölümüyle 28 Mart Salı tarihinde izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Faruk 11 ay önce Şikayet Et
    Severim kerata Oktay’ı .kendi yazıyor kendi oynuyor canı hangi kadını istese rol veriyor istediği kadar kadını sevgili eş yapıyor seneryo öyle :))) bizde aval aval izlik .. helal olsun dayıoğlu kim tutar seni
    Cevapla
  • Adnan 11 ay önce Şikayet Et
    Madem ortalığı kasıp kavuruyor neden o zaman Haziranda final yapacak. Demek ki o kadar şişirilecek bir dizi değil.
    Cevapla
  • Adıyamanlı 11 ay önce Şikayet Et
    gereksiz olmuştu. Necatın oynayacağı karater değildi. Ses tonu yetmedi ellam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı