Gönül Dağı 91.bölüm fragmanı: Kaygılandıran gelişme! Hayat mücadelesini kazanacak mı?

Gönül Dağı 91.bölüm fragmanında mantar bulabilmek için koca yaylayı Selma Öğretmen ile beraber karış karış arayan Taner’in başına talihsiz bir kaza gelir.

GİRİŞ 01.04.2023 09:09 GÜNCELLEME 01.04.2023 09:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzleyenlerin ekranın başından bir an dahi ayrılmaksızın seyrettiği Gönül Dağı 91.bölüm fragmanında Taner’in başı derde girer. Öncelikle Taner, mantarları böceklerden kurtulmanın tek yolu olarak görür ve Selma Öğretmen’le birlikte etkili bir çözüm bulur.

Ben Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyorBen Bu Cihana Sığmazam takipçilerini üzen veda! ATV dizisinden 1 isim daha gidiyor

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında el birliğiyle yaylada mantar arayışına geçen Taner’in uzun uğraşlar sonucunda hayatı tehlike altına girer. En nihayetinde aradığı mantarı bulan Taner kayalıktan tırmanmak istediği esnada yürekleri ağzına getiren gelişme yaşanır.

Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!Güldür Güldür Show programından Ali Sunal kovuldu mu? Son noktayı böyle koydu!

Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen, gideceği yerin çok riskli olduğunu ve oraya merdiven olmadan gidilemeyeceğini izah etse de Taner hiçbir yardım almadan tırmanmaya kalkar. Bir anda dengesini kaybeden Taner’in kayalıklardan aşağı düşmesinin ardından Selma Öğretmen büyük bir korku ve paniğe kapılır.

Senaristliğini Teoman Gök’ün, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in ve yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı 91.bölümüyle 1 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    istemeyen izlemez biz Büyük bir zevkle izliyoruz emeği geçenlerden Allah cc razı olsun
    Cevapla
  • Akil 1 yıl önce Şikayet Et
    Dertleri de bitmiyor arkadaş ya. Kabak tadı verdi
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemesin KARDEŞİM ne güzel bir aile dizisi illah çarpık ilişkilerin olduğu dizilerimi izleyelim Asıl onları eleştir çünkü gerçeklerle alakaları olmayan mafya veya zenginlerin hayatlarına özendiren ahlaksız dizi ve proğramlardan bıktık artık
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin de dertleri bitmiyor. Baksana memlekete kimin tuzu kuru,keyfi yerinde... Et yemek bile büyük lüks. Bu ne ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?