İzmir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

İzmir'de sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, bazı bölgelerde trafikte aksamalara neden oldu.

İzmir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi
İzmir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi
GİRİŞ 04.04.2023 15:53 GÜNCELLEME 04.04.2023 15:53

İzmir'de sabah saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan sağanak nedeniyle Bayraklı ile Bornova ilçelerindeki bazı cadde ve sokaklarda olumsuzluklar yaşandı.

Kentte özellikle Kemalpaşa Caddesi, Çınarlı ve Işıkkent bölgelerinde giderlerin tıkanması nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, bazı bölgelerde trafikte aksamalara neden oldu.

Manisa'da sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı!Manisa'da sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı!

İzmir'de sağanak yağış caddeleri göle çevirdiİzmir'de sağanak yağış caddeleri göle çevirdi

Son dakika: İstanbul, Ankara ve İzmir de uyarıldı! Meteoroloji tarih verdi, dikkat...Son dakika: İstanbul, Ankara ve İzmir de uyarıldı! Meteoroloji tarih verdi, dikkat...

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı