Hulusi Akar, Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gören depremzedelere ziyaretler gerçekleştirdi. Akar, tek tek odalarında ziyaret ettiği depremzedelerin bayramını kutladı.

Hulusi Akar, Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti
Hulusi Akar, Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti
GİRİŞ 21.04.2023 23:40 GÜNCELLEME 21.04.2023 23:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bayram sabahını depremden en fazla etkilenen iller arasında yer alan Hatay'da hem vatandaşlar hem de Mehmetçik ile geçirdi.

AK Parti'nin Kayseri'den milletvekili adayı gösterdiği Akar, daha sonra geldiği memleketi Kayseri'de katıldığı bayramlaşma törenlerinin ardından şehir hastanesine giderek, burada tedavi gören depremzedeler ile vatandaşları ziyaret etti.

DEPREMZEDELERLE TEK TEK İLGİLENDİ

İlk olarak başhekimliğe giderek hastaların durumlarına ilişkin bilgi alan Akar, daha sonra tek tek odalarında ziyaret ettiği depremzedelerin bayramını kutladı.

Hastaların taleplerini dinleyen, onlara moral veren Akar, 6 Şubat'ta yaşanan ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen büyük depremlerin hemen ardından başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanların, valilerin ilgili tüm kurum ve kuruluşların ilk andan itibaren harekete geçtiğini aktardı.

Depremden etkilenen bölgelerde yaraların sarılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Akar, "Devlet millet olarak nasıl geçmişte felaketlerin üstesinden geldiysek inşallah bu depremin yaralarını da saracak, bu felaketin de üstesinden geleceğiz." dedi.

Hastane personelinin de bayramını kutlayan Akar, sağlık çalışanlarının çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Akar, telefonla aradığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile hastane çalışanlarını görüştürdü.

Bakan Koca, "Değerli mesai arkadaşlarım" diye seslendiği sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı ve "Herkesin bayram yaptığı bir dönemde siz yine üzerinize düşen fedakarlıkla vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Minnettarız." ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı