AK Parti vekil adayı Ümmü Gülşen Öztürk: Bu seçim siyahla beyazın ayrıldığı bir seçim

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ümmü Gülşen Öztürk Çekmeköy'de esnaf ve vatanları ziyaret etti. Öztürk, "Bu seçim siyahla beyazın o kadar aleni ayrıldığı bir seçim. Artık parti meselesi değil, vatan meselesi" dedi.

GİRİŞ 09.05.2023 00:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 00:36

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Ümmü Gülşen Öztürk seçim çalışmaları için Çekmeköy'de esnafı ve dükkanlarda vatandaşları ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti. Çekmeköylü vatandaşlara çiçek ve broşür veren Ümmü Gülşen Öztürk aynı zamanda vatandaşlara gençlere sahip çıkma mesajı da verdi.

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Ümmü Gülşen Öztürk, "Bu seçim siyahla beyazın o kadar aleni ayrıldığı bir seçim.  Artık parti meselesi değil, vatan meselesi. Tüm vatandaşlarımızın, seçmenlerimizin bunu değerlendirerek sandık başına gitmesini istiyoruz. Allah’ın izniyle de sahadan çok güzel sonuçlar ve dönüşler alıyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek üzere kazanacağız.

AK Parti 22 yıllık bir parti. Gençlerimiz doğduğunda daha parti yoktu. Bizim yaşadığımız, CHP’nin iktidar olduğu dönemdeki İstanbul’u bilmiyorlar. Onun için onlara geçmişi anlatırken masal gibi geliyor. Allah’a şükür AK Parti’de bunların hiçbirini yaşamadılar. Önümüzdeki süreç gerçekten çok önemli, vatan meselesi. Gençleri özellikle anne babalara emanet ediyorum. Lütfen AK Parti’nin yaptıklarını, geldiğimiz süreci anlatın diye vatandaşlarımızdan bu şekilde destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada