Mustafa Destici'den Anneler günü mesajı

Ayet ve hadis ışığında annelerin önemini vurgulayan BBP lideri Destici "Allah (C.C.) kimseyi, şehit annelerinin, 'Evladımın katilleriyle yan yana ne işin var?" sorusuna muhatap olma müptezelliğine düşürmesin." dedi.

Mustafa Destici'den Anneler günü mesajı
Mustafa Destici'den Anneler günü mesajı
GİRİŞ 13.05.2023 12:07 GÜNCELLEME 13.05.2023 12:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici "Anneler Günü" mesajı yayınladı. 

Destici mesajında şu ifadeleri kullandı;

Bu yıl, Anneler Günü'nü, şehit annelerinin, annelerimizin, evlatlarının katillerinin, devlet yönetimine yamanmaya çalışılmasından dolayı duydukları hüzün ve endişenin gölgesinde kutlayacağız.

Cenab-ı Allah'ın, Lokman Suresi’nde “Biz insana, anne ve babasına iyi davranmasını tavsiye ettik.” emrininin; Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) “Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadis-i şerifinin istikametinde şekillenen; ödenmesi mümkün olmayan bir hakkın idrakiyle annelerimize sarılırken, artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız.

Anneler günü kutlu olsun.

Allah (C.C.) kimseyi, şehit annelerinin, "Evladımın katilleriyle yan yana ne işin var?" sorusuna muhatap olma müptezelliğine düşürmesin.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • cemal a. 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bu. Şu yoruma cevabı olan gitsin kumar masası na biat etsin. Yoksa dünya ahiret vebaldedir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"