Kurtlar Vadisi'nden Mahsusa'ya çarpıcı transfer! Yeni imajını gören gözlerine inanamadı

Kurtlar Vadisi dizisinde uzun bir dönem boyunca rol aldığı 'Abdülhey Çoban' karakteriyle nam salan Kenan Çoban şimdilerde TRT projesiyle ekranların tozunu atıyor. Tabii isimli dijital platformda yayın hayatına adım atan Mahsusa projesiyle el sıkışan Kenan Çoban performansıyla bir kez daha seyirciyi etkisi altına aldı.

Kurtlar Vadisi'nden Mahsusa'ya çarpıcı transfer! Yeni imajını gören gözlerine inanamadı
Kurtlar Vadisi'nden Mahsusa'ya çarpıcı transfer! Yeni imajını gören gözlerine inanamadı
GİRİŞ 29.05.2023 09:31 GÜNCELLEME 29.05.2023 09:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İlk defa Kurtlar Vadisi yapımıyla kameralar karşısına geçen ve 2003 - 2005 yılları arasında kazandığı oyunculuk tecrübesiyle isminden bahsettiren Kenan Çoban'ın yeni adresi belli oldu. Üstlendiği 'Abdülhey Çoban' karakteriyle çok geniş bir hayran kitlesine kavuşan ve yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen isim olan Kenan Çoban, TRT projesiyle bir kez daha izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı.

Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacakKızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacak

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde kameralar karşısına geçen ve rol aldığı 'Fahri' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Kenan Çoban bu sefer de Tabii'de yayınlanan Mahsusa'yla anlaşma sağladı. Kenan Çoban, Şafak Bal'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve Ozon Bodor tarafından senaryosu kaleme alınan Masusa dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyici kitlesinin karşısına geçiyor. Raif İnan ile Uğur Veli'ni yapımcılığını üstlendiği A23 Medya imzalı Mahsusa dizisinin kilit ismi Kenan Çoban, oynadığı 'Ahmet Şenusi' karakteriyle hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Gönül Dağı 98.bölüm fragmanı: Yeni bir dönemi başlattılar! Farklı sayfalar açılıyorGönül Dağı 98.bölüm fragmanı: Yeni bir dönemi başlattılar! Farklı sayfalar açılıyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mizah 11 ay önce Şikayet Et
    Yakışmış.
    Cevapla
  • Şaka değil!!!! 11 ay önce Şikayet Et
    Ey Allah'ım sen bu şuurunu yitirmiş gençlere ve onların genç anne ve babalarına akıl fikir ver. Yoksa bu dizilerdeki (sadece adı geçen şahsı kastetmiyor genel anlamda söylüyo rum) insanları başımıza taç yapacaklar. Tarihi oyunculardan değil kitaplardan ve tvlerdeki tartışmalardan takip edin yoksa. Bu düzen önce sizi içine çeker sonra da ahlakınızı fena halde bozar FARKETMEZSİNİZ BİLE..
    Cevapla
  • Hakan Şuayb 11 ay önce Şikayet Et
    Soruyorum bu türkiyede kaç kişi eline tarih kitabı alıyor ve okuyor , tv den dizi olarak izlemek niçin bu kadar rahatsız ediyor sizi? Bir çoğu böyle osmanlı dizileri izleyerek hem gerçeği hem dönen entrikaların farkına varıyor,senin tarih kitapları dediklerin çöküşlerş anlatıyor dirilişleri değil, farkedişleri değil,
    Cevapla
  • Netitrebet 11 ay önce Şikayet Et
    TV den de öğrenilir, kitap tan da öğrenilir. Önemli olan beslendiğin kaynağın doğru olmasıdır. Her kitap doğru mudur ? Yazarı yamuksa, o kitaptan hiç bir fayda gelmez hatta zehir saçar. Payitaht Abdülhamid dizisinden yüzbinlerce insan istifade edip, doğru bilgiye ulaştılar. Geniş açılı bakmak lazım .. dar açılı değil !
    Cevapla
  • Emrah Çağrı POLAT 11 ay önce Şikayet Et
    Salahaddin Eyyubi ile ilgili bir film ve bu adami başrol yapacaksin. Oh mis yeme de yanında yat
    Cevapla
  • HakanKTR 11 ay önce Şikayet Et
    Size bişey diyim mi, Kenan abi resmen sol taraftaki resmine bakınca adeta Selahattin filminde oynayan aktöre tıpa tıp benziyor..
    Cevapla
  • Karaman 11 ay önce Şikayet Et
    O aktorle film çekti adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım