Gönül Dağı 98.bölüm fragmanı: Boşluğu dolduramıyorlar! Bozkırı ilk kez böyle göreceksiniz

TRT1’in beğenilen dizisi Gönül Dağı 98.bölüm fragmanında, hedeflerini hayata geçirmek üzere gurbete giden amcaoğullarını zorlayıcı sınavlar bekler. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında ait oldukları topraklardan koparak çok farklı bir ortamın içerisine giren amcaoğulları hayallerini güçlükle yeşertmeye çalışır.

GİRİŞ 16.05.2023 09:17 GÜNCELLEME 16.05.2023 09:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1’de izleyenlere aile sıcaklığını hissettiren Gönül Dağı’nda artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve hayatında yepyeni sayfalar açan amcaoğullarını güç bir imtihan bekler. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen amcaoğulları yaşadıkları yerden gitmek durumunda kalır ve bambaşka bir dünyayla tanışır. Gönül Dağı 98.bölüm fragmanında amcaoğullarının yokluğu geride bıraktıkları için tarifi mümkün olmayacak şekilde ağırdır ve onların gidişinin hemen ardından hasret duygusuyla yanıp tutuşurlar.

Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacakKızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacak

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Ciritçi Abdullah’ın, ‘Gurbete giden mi yaşar, kalan mı? Ayrılmak olmadan kavuşmanın kıymetini anlar mı insan? sözleri yüreklere ok gibi saplanır. Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu, Yahya Samancı’nın yönettiği ve Teoman Gök’ün yazdığı Gönül Dağı 98.bölümüyle 20 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de tutkunlarıyla buluşacak.

TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • İzmirli. 11 ay önce Şikayet Et
    Kırk yılın başı, oğlan-kız hikayelerini aşan, yalılarda geçmeyen bir aile dizisi yaptılar. Onu da berbat ediyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu
Katil İsrail askerleri, bir camiyi havaya uçurdu: Alçaklar o anları keyifle paylaştı