Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Ortalık bu kez fena karışacak

Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında, Fatih’in foyası ortaya çıkmıştır ve gerçekleri acı bir şekilde öğrenen Doğa’nın ise affetmeye hiç niyeti yoktur. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında kendisine yapılan ihaneti asla kabul edemeyeceğinin altını çizen Doğa’nın boşanma kararı alması damgasını vurdu.

GİRİŞ 17.05.2023 09:15 GÜNCELLEME 17.05.2023 09:15

Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Fatih’in ihanetini öğrenen Doğa beyninden vurulmuşa döner ve geri dönüşü olmayacak bir karar almaya hazırlanır. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında hayal kırıklıklarının en büyüğünü yaşayan Doğa, arkasından iş çeviren Fatih’in hatasını bir türlü hazmedemez.

Gönül Dağı 98.bölüm fragmanı: Yeni bir dönemi başlattılar! Farklı sayfalar açılıyorGönül Dağı 98.bölüm fragmanı: Yeni bir dönemi başlattılar! Farklı sayfalar açılıyor

Kızılcık Şerbeti’nde yaşadığı krizi Alev’le paylaşan Doğa, ihanetin affının olmayacağını vurgulayarak Fatih’le evliliğini sonlandırma kararı aldığını açıkladı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra bebeğini kucağına almak için gün sayan Nilay, cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenmesiyle bayram havası eser. Öte yandan ailenin onayını almasıyla beraber vakit kaybetmeden harekete geçen Umut, Nursema’yı istemeye gider ve ortaya keyifli görüntüler çıkar. Hakan Kırvavaç’ın yönettiği, Melis Civelek’in yazdığı ve Faruk Turgut’un yapımcısı olduğu Kızılcık Şerbeti 26.bölümüyle 19 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00’da Show TV’de yayına girecek.

TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
Dehşete düşüren anlar! Evsiz adamı silahla vurdu