Seçim sonrası Fox TV'den Yasak Elma için ağızları açık bıraktıran karar! Çıkarıldı...

14 Mayıs Pazar tarihinde uygulanan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ardından Fox TV, Yasak Elma dizisi hakkında kimsenin beklemediği bir karar aldı. Normal şartlar altında Pazartesi günü ekrana taşınması beklenen Yasak Elma'nın yeni bölümünün Fox TV yayın akışından kaldırılması şoke etti.

Seçim sonrası Fox TV'den Yasak Elma için ağızları açık bıraktıran karar! Çıkarıldı...
Seçim sonrası Fox TV'den Yasak Elma için ağızları açık bıraktıran karar! Çıkarıldı...
GİRİŞ 18.05.2023 09:08 GÜNCELLEME 18.05.2023 09:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Finale doğru adım adım yaklaşan Yasak Elma dizisinin bu hafta yeni bölümüyle izleyici kitlesiyle buluşması beklenirken Fox TV'den son anda beklenmedik bir hamle geldi. Dün gerçekleştirilen ve vatandaşlar tarafından rekor bir katılım sağlanan Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimlerinden sonra Yasak Elma'nın yayınlanıp yayınlanmayacağı akıllarda soru işareti bıraktırmıştı.

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz ismi TRT projesiyle döndü! Gören şaşkınlığını gizleyemediKurtlar Vadisi'nin unutulmaz ismi TRT projesiyle döndü! Gören şaşkınlığını gizleyemedi

Yakın bir zaman önce söz konusu dizinin Türkiye 28. dönem milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından yayına gireceği açıklanmıştı fakat son anda izleyenleri şaşkına çevirecek bir karar alındı. Fox TV'nin 15 Mayıs Pazartesi tarihli yayın akışından yeni bölümünün kaldırıldığı görülen Yasak Elma dizisinde değişikliğe gidilmesi dikkatlerden kaçmadı. Alınan bilgiler doğrultusunda Fox TV'nin reklam gelirinden ötürü yayın planında değişiklik yapıldığı öğrenilirken yeni bölümünün hangi tarihte yayınlanacağı konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacakKızılcık Şerbeti 26.bölüm fragmanında Doğa’dan şok karar! Taşlar yerinden oynayacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • katibb 11 ay önce Şikayet Et
    Bence dizinin son bölümlerinde büyük göndermeler vardı. Çünkü seçimi kazandık diye bakıyorlardı kendilerince.. zaten final yapıyor diye ellerinden gelen pisliği yapmışlardır.
    Cevapla
  • Ceio 11 ay önce Şikayet Et
    Maşallah bizim cenahta yorum yaptığına göre seyrediyorlar demekki.
    Cevapla
  • Abdullah64 11 ay önce Şikayet Et
    Seçimi kazanamayinca Amerika arpalarini kestiyse tabii...
    Cevapla
  • ömer faruk kara 11 ay önce Şikayet Et
    Türk ve İslam ahlakını tamamen bozan fitne fesat dolu bir diziydi.Hemde Türk aile yapısıyla birebir zıt olan bir dizinin yayından kaldırılması süper olmuş.Sayın rtük çalışanları ve devlet erkanı artık bu türlü konuların üzerine gidilip böyle aile ahlak ve yaşantısını bozan diziler ve flimler oynatılmasın.Lütfen görev başına
    Cevapla
  • ŞÜKRAN 11 ay önce Şikayet Et
    AYNEN KATILIYORUM GENÇ LER ÖZELLİKLE ÇOK ETKİLENİYOR RTÜK işini disiplinle yapsın lütfen..
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hiç yayınlanmasın çok mu lazım. gereksiz aile yapımıza ters bir dizi zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...