1'den fazla diziye 'final' şoku! İşte bu projeler kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi

Dizi sezonunun kapanmasına çok az bir zaman kalmışken arka arkaya gelen final haberleri izleyicileri şoka uğrattı. Yaz sezonuna girmeden önce altı dizinin birden yayın hayatının sona ereceği öğrenildi.

1'den fazla diziye 'final' şoku! İşte bu projeler kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi
1'den fazla diziye 'final' şoku! İşte bu projeler kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi
GİRİŞ 04.06.2023 11:54 GÜNCELLEME 04.06.2023 11:54
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Yaz sezonunun gelip çatmasıyla beraber ekran macerasını noktalayacak dizilerin listesi tek tek açıklandı. Zorlu ve yorucu geçen sezonu geride bırakan altı dizi birden seyircilere veda edecek. İşte, önümüzdeki sezonda ekranlarda yer almayacak diziler şu şekildedir:

Kuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacakKuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacak

1)EGO: Reytinglerde umduğunu bulamayan Ego dizisi yayın serüveninin sonuna geldi. Melisa Aslı Pamuk’un ‘Sibel Koraslan’ ve Alperen Duymaz’ın ise ‘Erhan Yıldırım’ karakterini üstlendiği Ego dizisi 21 Mayıs tarihinde bitiyor.

2)YASAK ELMA: Televizyon ekranlarında altı sezondur serüvenini sürdüren Yasak Elma dizisi de final yapan diziler kervanına katılıyor. 19 Mart 2018’den beri ekranlarda varlık gösteren Yasak Elma’nın 29 Mayıs’ta sonlanması bekleniyor.

3)CAMDAKİ KIZ: Yönetmenlik koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı ve yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Camdaki Kız’ın Mayıs ayının son haftalarında final yapması bekleniyor.

4)GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ: Gani Müjde’nin hem senaristi hem proje tasarımcısı olduğu, Altan Dönmez’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 25 Mayıs tarihinde noktalanacak.

5)GÜZEL GÜNLER: Osman Taşçı’nın yönettiği, Selin Tunç’un yazdığı ve Erol Avcı’nın yapımcısı olduğu TMC Film imzalı Güzel Günler dizisi de 26.bölümde izleyenlere elveda diyecek.

6)BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI: Berk Oktay ve Seray Kaya’nın başrollerini paylaştığı, NG Medya’nın kurucusu Nazlı Heptürk’ün yapımcılığında bulunduğu Bir Küçük Gün Işığı 29 Mayıs tarihinde ekran yolculuğunun sonuna gelecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Volkan 11 ay önce Şikayet Et
    Aldatma ve Kızılcık Şerbeti gibi dizilerde kapatılmalı. Çok ahlak bozucu sahneler var
    Cevapla
  • Ömer 11 ay önce Şikayet Et
    Reyting alamayan dizileri yayından kalkıyor demekki izleniyor
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza-3 11 ay önce Şikayet Et
    Ulusal kanallarda aile içinde dayanışma, sevgi, saygıyı ön planda tutan yayınlar olur inşallah (trt dizisi - gönül dağı vb.), dileyen dijital platform dan istediğini izlesin. Ama toplumun ruh sağlığını bozmasınlar.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza-2 11 ay önce Şikayet Et
    Bu tarz absürt dizileri izlemiyorum. Final yaptığı çok iyi olmuş inşallah bir daha başlmamaz, devam edenler de en kısa sürede biter. İsteyenler ücretli platformlardan izlesin.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza-1 11 ay önce Şikayet Et
    İyi haber. İnsanların psikolojik sorunları olabilir, tedavi de görebilirler. Ancak bunları senaryolaştırıp tüm topluma sunmak yanlış. Toplumda psikolojik rahatsızlığı olup yardım alamayan kişileri tetiklercesine, dile bile getirilemeyecek, abuk-sabuk hikayelerle milletin huzurunu bozuyorlar, aile kurumu yıpratılıyor ( çöp adam, masumlar apartmanı, sadakatsiz, camdaki kız, yasak elma, vb)
    Cevapla
  • Eroll 11 ay önce Şikayet Et
    Bir milletim kültür seviyesi böyle yozlaştırırlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti