Mersinli şehidin baba evine acı haber ulaştı

Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in Mersin'deki ailesine acı haber verildi.

GİRİŞ 16.05.2023 14:29 GÜNCELLEME 16.05.2023 14:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü militanları ile girilen çatışmada 3 jandarma personeli şehit oldu, 3 terörist ise silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Şehitlerden evli ve 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in Mersinli olduğu öğrenildi. Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı kırsal alandaki Ulaş Mahallesi'nde bulunan baba evine şehidin acı haberi ulaştı.

İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, askeri yetkililer ile birlikte şehidin haberini baba Mehmet, anne Elife Ölmez ve aile bireyleriyle paylaştı. Sağlık ekiplerinin hazır beklediği evde acı haber sonrası çevreye Türk bayrakları asıldı.

Şehidin yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Şırnak'ta operasyon: 3 jandarma şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildiŞırnak'ta operasyon: 3 jandarma şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Suriye ye girin bitirin işi.
    Cevapla
  • maho 11 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin bay kemal sevinsin chpkk ya oy verenler kına yakın bir yerinize
    Cevapla
  • Vatanperver 11 ay önce Şikayet Et
    Mersinliler hdpye verdiğiniz oyların karşılığını almaya başladınız mutlumusunuz şimdi allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin ailesinin başı sağolsun
    Cevapla
  • Tek 11 ay önce Şikayet Et
    Bu paylaşimlar beyhudedir benimde canım yandı hemde çok. Kavurun istediği bu kardeşim oy verene deme oy istiyene de ben seloyu cikaracagim diyene de vatandaşa dersen iklik çıkar iç savasa gider. Buda kavurun ekmeğine yağ sürer.allah görmeyi duymayı nasip eylesin .de temam
    Cevapla
  • oku yorum 11 ay önce Şikayet Et
    Hiçbir Mersinli oyunu hdp ye vermez. Mersinde hdp ye oy verenler başka yerlerden Mersin'e göç edip gelenler. Ama at gözlüğünü çıkaramyan bazıları hdpnin de desteklediği KK ya oy verdiler maalesef. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun inşaallah. KK ya oy verenler kiminle iş tuttuğunuzu görün artık.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Seçimle bölemeyeceklerini anlayınca yine silaha sarıldılar. Çok dikkatli olunmalı. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Önce Vatan. 11 ay önce Şikayet Et
    bu ülkede 50 yıldır evlatlarını VATAN uğruna teröre kurban veriyoruz, bu törörü besleyen destekleyen ülkemizi bölmeye çalışan terör partilerine hala oy veriyorsunuz, siz vatan ihanetçileri neyin peşindesiniz siz destekçiler bu anaların acıları öksüz yetim kalan evlatların ahı sizleri ondurmaz hepiniz sarı torbalıksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı