Resul Kurt'tan Adıyaman eleştirilerine tepki: Keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız!

"Adıyaman, Anadolu irfanı ve ferasetinin merkezidir, misafirperverdir." diyen Resul Kurt, "CHP'li belediyeler, yöneticiler, oy almak için yardım yaptığını sananlar, oy alamadınız ama keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız." dedi.

Resul Kurt'tan Adıyaman eleştirilerine tepki: Keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız!
Resul Kurt'tan Adıyaman eleştirilerine tepki: Keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız!
GİRİŞ 19.05.2023 11:24 GÜNCELLEME 19.05.2023 11:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Star Gazetesi yazarı Doç. Dr. Resul Kurt, bugünkü "Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan”" başlıklı yazısında, Adıyaman eleştirilerine tepki göstererek, "Keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız!" açıklamasında bulundu.

Resul Kurt, "14 Mayıs'ta aziz milletimiz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sözünü söyledi. Cumhur İttifakı'na TBMM'de çoğunluğu verdi." diyerek şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri, Adıyamanlı hemşehrilerimizin reyleriyle de gazi meclisimizde Adıyaman'ımızı temsil etme şerefine nail oldu. Güven, istikrar, hizmet diyerek bu yolda davamıza gönül veren AK Partimize, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal görev için Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu sıradan bir seçim değildi, bir yandan tüm terör örgütlerinin ve tescilli Türkiye düşmanlarının desteğini arkasına alan Kılıçdaroğlu, öbür yanda ömrünü milletine adamış bir dünya lideri olan Recep tayyip Erdoğan vardı, aziz milletimiz ezici bir çoğunlukla Cumhurbaşkanı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih ettiğini gösterdi.

Nerdeyse her üç kişiden ikisinin Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiği Adıyaman'ımıza yürekten teşekkür ediyorum."

"KAZANAN ADIYAMAN OLDU"

"14 Mayıs'ta sandık başına giden milletimizin kararı neticesinde Kazanan Adıyaman oldu, kazanan Türkiye oldu." diyen Resul Kurt, "Bu gurur ve başarı her bir Adıyamanlı hemşehrimizin, Gecesini Gündüzüne katan AK Parti'li kardeşlerimizin, Mahalle, İlçe ve İl Başkan ve Yönetimlerimizin, Sandık Görevlilerimizin, Cumhur İttifakımızın, oy ve gönül veren hepimizin. Seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren özveriyle çalışan Milletvekillerimize, Milletvekili Adaylarımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize, Muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, sandık kurullarında görev alan müşahitlerimize, destek veren tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir olduk, birlik olduk, büyük ve güçlü Türkiye için alın teri döktük, Adıyamanlı hemşehrilerimizin gönlüne girdik." ifadelerini kullandı.

"ADIYAMAN'IN GÜZEL İNSANLARI SANDIKÇA GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR"

Resul Kurt, "Bu seçimi birlik, beraberlik ve uyumlu çalışma ile sürdürdüğümüz tüm ekip arkadaşlarımıza buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hiçbir provokasyona ve tahrike kapılmayan Adıyaman'ın güzel insanları hem muhaliflere hem de Kılıçdaroğlu'na sandıkta gereken cevabı vermiştir." dedi.

"Cumhurbaşkanımızın liderliği ile çok çalışarak bugünlere geldik." diyen Kurt, şunları söyledi: 

"İlk günkü heyecanla 28 Mayıs'ta da Adıyamanlı hemşehrilerim Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a yanında olduklarını ve güvenlerini bir kez daha göstereceklerdir. Çocuklarımızın geleceği için, hayallerimizi gerçekleştirmek için, her alanda lider bir ülke için doğru adımlarla durmak yok, yola devam!"

"KEŞKE İNSANLIKTAN NASİBİNİZİ ALSAYDINIZ"

"Adıyamanlı hemşehrilerimizin ve deprem bölgesindeki komşularımızın AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh ve yüksek oy oranları nedeniyle CHP'liler tarafından sosyal medyada ağır hakaretler yapıldı, CHP'li belediyeler tarafından az sayıda kişiye sağlanan konaklama desteği geri çekildi, muhalefet partileri ve muhalifler tarafından kurulan az sayıdaki çadırlar söküldü, depremzede vatandaşa beddualar edildi." diyen Kurt, son olarak şunları söyledi:

"Memleketim Adıyaman'ı ve deprem bölgesindeki diğer illerde Ak Parti'ye oy veren vatandaşlarımızı yaptıklarını iddia ettikleri yardımlar karşılığında CHP'ye oy vermedikleri için sosyal medyada en ağır şekilde eleştirenler; Adıyaman, Anadolu irfanı ve ferasetinin merkezidir, misafirperverdir.

Adıyaman, kadim medeniyetler şehri, başı her sıkışan vatandaşımızın hiç bir önyargı ve ayrım olmaksızın rahatça yardım isteyebileceği, insani yönü en yüksek olan şehirlerimizdendir. Emin olun bugüne kadar onlarca felakette ilk yardıma koşan şehirdir Adıyaman.

CHP'li belediyeler, yöneticiler, oy almak için yardım yaptığını sananlar, oy alamadınız ama keşke insanlıktan nasibinizi alsaydınız.

Tüm Türkiye'nin 28 Mayıs'ta bölücü, terör örgütü hamisi, yalan makinesi, Türkiye'yi tekrar emperyalizmin prangalarına mahkum etmeyi amaçlayan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini, depremzede kardeşlerimizin sandıkta gereken cevabı vereceğini çok iyi biliyorum. Büyük Türkiye idealimizin devamı için Türkiye Yüzyılı için "Doğru Zaman, Doğru Adam" diyerek oyları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğine yürekten inanıyorum."

Resul Kurt: Hem deprem hem acıyla mücadele ediyoruzResul Kurt: Hem deprem hem acıyla mücadele ediyoruz

Depremzede Adıyaman tarih yazdı! Seçimde rekor kırıldıDepremzede Adıyaman tarih yazdı! Seçimde rekor kırıldı

AK Parti Milletvekili Adayı Kurt; Adıyaman Cumhur İttifakı ile ayağa kalkacakAK Parti Milletvekili Adayı Kurt; Adıyaman Cumhur İttifakı ile ayağa kalkacak

Resul Kurt, Adıyaman'da dokunmadık omuz bırakmadıResul Kurt, Adıyaman'da dokunmadık omuz bırakmadı

AK Partili Kurt'tan 'enflasyonu tek haneye indireceğiz' diyen Kılıçdaroğlu'na sert tepki!AK Partili Kurt'tan 'enflasyonu tek haneye indireceğiz' diyen Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

AK Partili Resul Kurt'tan Kılıçdaroğlu'na gönderme: Bedava peynir fare kapanında olurAK Partili Resul Kurt'tan Kılıçdaroğlu'na gönderme: Bedava peynir fare kapanında olur

KAYNAK: STAR
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • ismail 11 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan'ın 45 günde hastane inşa ettiği Hatay Defne'de:Kılıçdaroğlu'na %90,4, Erdoğan'a %8,4 oy çıktı. CHP % 50.5, AParti %6 oy aldı. Sosyal Konut projelerine Hayır kampanyası yürütüp yüzlerce insanın ölümüne sebep olan TİP bile %28,2 aldı. Hiç kimsenin Defne halkına hakaret,küfür ettiğini, Bir kişinin olumsuz yorum yaptığını, Tek kişinin tehdit ettiğini görüp duydunuz mu? Duyamazsınız!
    Cevapla
  • M. Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Anlamaz o mankurtlar...
    Cevapla
  • Cezayir firat 11 ay önce Şikayet Et
    kahraman adıyaman halkının acısını paylaşıyor şehitlerine rahmet yaralılarına acil şifalar diliyorum kime oy verirse versinler başimizin tacı gözüzün nurudur her zaman her şarta kardeşlerimizin emrindeyiz selam ve saygılarımla
    Cevapla
  • Şahin 11 ay önce Şikayet Et
    Resul KURT Arkadaşımızı bakan olarak görmek isteriz .
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 11 ay önce Şikayet Et
    evet önemli olan insan olmak.allah kul olmak.buda nasip meselesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı