UMAD ve İslam Alimleri Vakfı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Uluslararası Müslüman Alimler Dayanışma Derneği (UMAD) ve İslam Alimleri Vakfı, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.

UMAD ve İslam Alimleri Vakfı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek
UMAD ve İslam Alimleri Vakfı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek
GİRİŞ 24.05.2023 13:57 GÜNCELLEME 24.05.2023 13:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

Kritik seçime sayılı günler kalırken Uluslararası Müslüman Alimler Dayanışma Derneği (UMAD) ve İslam Alimleri Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesini milli bir dava olarak gördüklerini belirten vakfın yayınladığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye Alimleri olarak 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan birinci tur Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimi ile ilgili görüş, duruş ve hassasiyetimiz necip milletimizin malumudur. İkinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi, ülke olarak istikrar ve gelişmenin devamı için daha büyük bir önem arz etmektedir. Türk milletinin ve İslam coğrafyasının umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesini milli bir dava olarak görüyoruz. Aziz halkımızın tercihlerinin tam olarak sandığa yansıması için gerekli duyarlılığı göstereceğine olan inancımızı beyan ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ABDESTLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ammada müşrik var arkadaş size ne şer siyasetten işimize bakın islam alemi batmış durumda
    Cevapla
  • Hacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynaya bakmak iyidir. Adamlar Âlim sen müşrik diyorsun. Rezillik dizboyu. Cehalet cehenneme yolun adı. Ama odunda lazım tabi. Rabbim Âlimlerimizin ayaklarını kaydırmasın. Basirerlerini artırsın.
    Cevapla
  • Koray Derik 2 yıl önce Şikayet Et
    dünya müslüman alimler birliği bu konuda ne diyor ?
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleymancılar alenen K.K. destekleyip RTE oy verenleri guruplarından atıyor. Fetö gibi güçlenmeden tehdit olmadan başları ezilmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar zaten hiçbir zaman vermediler ki bireysel olarak verenler oldu
    Cevapla
  • Deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    ama alihan kuriş hala sessiz. o başörtülü bacılarımıza chp kemale oy verdirirsen iki elimiz yakanda ahirette eyy alihan kuriş. (Süleymancılar cemaati)
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    senin haberin yok alenen K.K. oy verilecek dediler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Balıkesir'de yıkılan binaya ilişkin soruşturma: Bina sahibi ve müteahhit gözaltında
Bakan Kurum, Balıkesir'deki hasarlı bina sayısını açıkladı