Diyarbakır'da maskeli 2 kişi, çöp kamyonunu yaktı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, çöp toplamak için mahalleye giren belediyeye ait çöp kamyonu, yüzleri maskeli 2 kişi tarafından durdurulup, işçiler indirildikten sonra benzin dökülüp yakıldı.

GİRİŞ 30.05.2023 10:54 GÜNCELLEME 30.05.2023 11:34
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu menfur bir saldırıdır. Şiddetle kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz" dedi.

Olay, sabah saatlerinde, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 251'inci Sokak'ta meydana geldi. Çöp toplamak için sokağa giren belediyeye ait çöp kamyonu, yüzleri maskeli 2 kişi tarafından durduruldu. İşçileri indiren şüpheliler, aracı benzin dökerek yaktı. Sürücü ve personeli tehdit edip havaya ateş eden şüpheliler kaçtı.

İhbarla bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, olay yeri inceleme ekipleri aracın çevresine güvenlik şeridi çekip çalışma yaptı.



'TERÖRÜ LANETLİYORUZ'

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, olay yerine gelen Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu sokakta işçilerimiz görevlerini yaparken maskeli iki cani tarafından önleri kesiliyor. Şoförümüzü ve personellerimizi tehdit edip araca benzin döküp yakıyorlar. Havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaşıyorlar. Bu menfur bir saldırıdır. Şiddetle kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz. Bağlar halkımız müsterih olsun. Şartlar ne olursa olsun 7 gün 24 saat Bağlar halkımızın hizmetindeyiz" diye konuştu. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • sabri 10 ay önce Şikayet Et
    6 lı masaya duyurulur.
    Cevapla
  • Ormancı. 10 ay önce Şikayet Et
    Diyarbakırlı kardeşlerimize sesleniyorum. Amerika ve İsrailin korkunç "KÜRDİSTAN" tuzağına düşmeyin. Çünkü İsrailin "BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ" haritasında Diyarbakır ile birlikte Güneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmı "İSRAİL TOPRAĞI" olarak gösteriliyor. Haritaya netten bakın.Oyuna gelmeyin. Yoksa insanlar canlarından, mallarından, yurtlarından olacak.
    Cevapla
  • Ormancı. 10 ay önce Şikayet Et
    PKK, Kürt kılığına girmiş Ermeni örgütüdür. CHP-PKK “Büyük İsrail Devleti” projesi için çalışıyorlar. Tüm HDP büroları İsrail’in "Büyük İsrail Devleti" planına hizmet ediyor. Büyük İsrail haritasını netten açıp inceleyin.PKK ve HDP nin nasıl İsraile hizmet ettiğini çok kolay göreceksiniz. Güneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmı Büyük İsrail haritasının içinde kalıyor.
    Cevapla
  • Ormancı. 10 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in " BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ " projesinin içinde Diyarbakır'da var, Şırnak'ta var. Ülke bölünürse İsrail buralara saldıracak. Türk, Kürt, Ermeni, Arap, Zaza, Yezidi olması fark etmeksizin milyonlarca insan canından malından, yerinden, yurdundan olacak. Hayır merak ediyorum bu insanlar nereye gidecekler? Ermenistan'a mı? İran'a mı?, Irak'a mı? Suriye'ye mi? Avrupa'ya mı?
    Cevapla
  • değişik ilginç 10 ay önce Şikayet Et
    Devlet olarak diyarbakıra çivi çakmam.Hizmet vermem. Alayını toplar gönderirim ırağa. Nankör hainler.Pkk lı teröristler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!