Otomobil kutlama yapan taraftarlarının arasına daldı!

Bursa'da, bir otomobil Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için toplanan kalabalığın arasına daldı. Olayda 2 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü Yusuf Y.(21) polis merkezine giderek teslim oldu.

Otomobil kutlama yapan taraftarlarının arasına daldı!
Otomobil kutlama yapan taraftarlarının arasına daldı!
GİRİŞ 31.05.2023 06:19 GÜNCELLEME 31.05.2023 07:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, İnegöl ilçesi, Osmaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 36’ncı haftasında Galatasaray’ın deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından İnegöl ilçesinde yaşayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sokaklara çıkarak şampiyonluklarını kutladı.

Altay Caddesi’nde de yolu araç trafiğine kapatan taraftar grubu meşale yakıp, marşlar eşliğinde şampiyonluklarını kutladı. Bu sırada Yusuf Y.'nin kullandığı 20 PH 504 plakalı otomobil, kalabalığın arasında dalarak taraftarlardan Nehir Ezgi V.(20) ve Samet E.(19)'ye çarptı. Duruma öfkelenen kalabalık, sürücü Yusuf Y.’yi durdurarak otomobilden indirmek için yoğun çaba sarf ederken, taraftarların arasında manevralar yapan sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Taraftar grubunu sakinleştiren polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Sürücü Yusuf Y.’nin bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • derviş 10 ay önce Şikayet Et
    adalet varmı ola, var da biz mi göremiyoruz acaba
    Cevapla
  • Anadolu gençlik 10 ay önce Şikayet Et
    bu yollarda gösteri yapanlara acımıyacaksın cünkü onlar trafiğe saygılı değil
    Cevapla
  • sözde milli takım 10 ay önce Şikayet Et
    bugün ulusal bir kanalımızın sabah proğramını kapatırken modelatörü proğramı Galatasarayın Şampiyonluğu sebebiyle bir jest olsun diye Galatasaray marşıyla kapattı tabi ekrana (fona)yansıyan marşın yanında birde Galatasaray oyuncu ve teknik kadro isimleri sırayla yansıdı altta (fonda)Galatasaray marşı olmasa sanki yabancı bir takım zannedersin doğru dürüst yerli yok. Bumu milli kulüpler?
    Cevapla
  • Akıllı adam 10 ay önce Şikayet Et
    işine bak arkadaşım. yerli oyuncular kendilerini yetiştirecekler o zaman. ellerinde telefon günün büyük kısmını tiktok izleyerek geçirmeyecekler. ne güzel valla insanları suçlamak moda oldu. adam seçim kazanamaz insanları cahillikle suçlar. başarılı klüp iyi yabancı oyuncu getirir, niye yerli yok diye suçlarsınız. bi bitmediniz.
    Cevapla
  • Suvari 10 ay önce Şikayet Et
    Dügün olur yol kes askere gider yolu kes şampiyon olur yolu kes. Böyle ortadan vurur geçer adam. Ben olsam kovalayan vatandaşa döner bide onların üzerine sürerim.
    Cevapla
  • German 50 10 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon oldu ,Sanki Bayern Münihle, Top oynayacak,bence fazla bir anlami yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu