AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu trafik kazası geçirdi

Yeni dönemde Manisa'dan milletvekili seçilen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, oğlu Muhammed'le Afyon'da trafik kazası geçirdi. Yaralanan baba ve oğlun sağlık durumularıyla alakalı hastaneden detaylı açıklama geldi.

GİRİŞ 09.06.2023 05:57 GÜNCELLEME 09.06.2023 11:03
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

BÜYÜKBAŞ YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

Alınan bilgiye göre, büyükbaş hayvan yüklü TIR, Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Çalışlar köyü yakınlarında devrilerek yanmaya başladı.

YENİŞEHİRLİOĞLU'NUN OTOMOBİLİ BÜYÜKBAŞ HAYVANA ÇARPTI

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Devrilen tırdaki büyükbaş hayvanlardan bir kısmı kara yoluna dağıldı.

Ünal Özdemir (53) idaresindeki 06 CJU 017 plakalı otomobil, kara yolunun yaklaşık 5 kilometre gerisindeki Karacaören kavşağında önüne çıkan büyükbaş hayvana çarptı.

BABA OĞLUN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kazada otomobilde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAPANAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kazalar nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Afyonkarahisar - Uşak kara yolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı Twitter'dan geçirdikleri kazaya dair paylaşımda bulunan Yenişehirlioğlu, "Dün gece TBMM'deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa'da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ OMURGA SEVİYESİNDE ÇÖKME KIRIĞI VAR; CERRAHİ MÜDAHALE DÜŞÜNÜLMÜYOR"

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, hastanede hızlı şekilde yapılan tetkiklerin sonucunda Yenişehirlioğlu'nun bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde de zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğunu söyledi.

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun belirgin şekilde kesi, bir başka travma veya yaralanması olmadığını aktaran Okumuş, şöyle konuştu:

"Şu anda herhangi bir cerrahi müdahale düşünülmemekte. Bugün geç saatlerde yapacağımız tetkikler neticesinde de bundan sonraki sürece de karar vereceğiz. Milletvekilimizin genel durumu iyi ve şu anda istirahat ediyor. Tetkiklerin neticesinde bugün veya yarın milletvekilimizi taburcu etmeyi düşünüyoruz. Ancak uzun bir süre mutlak yatak istirahati ve ayağa kalkmaması gerekecek."

"OĞLUNUN DURUMU DA İYİ"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bahadır Yenişehirlioğlu'nu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu dile getirdi.

Yurdunuseven, "Kazadan gece haberdar olduk ve süreci takip ettik. Üniversite hastanemiz hemen ciddi şekilde gerekli tetkikleri yaptı. Kendisi şu anda dinleniyor ve yatarak bir tedavi söz konusu. Kazada yaralanan oğlunun da durumu iyi" dedi.

"YATAK İSTİRAHATİYLE KIRIK KAYNAYACAK"

Yenişehirlioğlu'nun tedavisiyle ilgilenen AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Aslan ise, bel bölgesindeki ikinci omurgasında bulunan kırık nedeniyle bir süre yatak istirahatiyle kırığın kaynamasını bekleyeceklerini ifade etti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 126
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH Şafii ismiyle hayırlı şifalar versin inşallah amin
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Yaşafi yaallah yüce Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • M.Nuri bedir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah aöil şifalar versin inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allahım Acil Şifalar Versin İnşaallah Tahsin Paşam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt