Şaban Sevinç'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: O kadar zavallıyız ki, kendimize acıyorum

CHP'li gazeteci Şaban Sevinç, Sözcü TV'deki konuşmalarından sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Sevinç, "Muhalefete oy veren milyonlarca insan olarak o kadar zavallıyız ki, kendimize acıyorum" dedi.

GİRİŞ 10.06.2023 12:21 GÜNCELLEME 10.06.2023 17:45
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Sözcü TV'de yaptığı açıklamalar muhalif gazetecilerin de tepkisini çekti. 

Seçimi başarı olarak gördüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, genel başkan adaylığına kapıyı da açık bıraktı. 

Kılıçdaroğlu'na, birçok gazeteci tepki gösterdi. Onlardan biri de Şaban Sevinç. 

"O KADAR ZAVALLIYIZ Kİ KENDİMİZE ACIYORUM"

Bir dönem Halk TV'nin genel yayın yönetmenliğini de yapan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Sevinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Muhalefete oy veren milyonlarca insan olarak o kadar zavallıyız ki, kendimize acıyorum" ifadelerini kullandı.

CHP'li Yılmaz Özdil, seçim sonrası ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu ile alay etti!CHP'li Yılmaz Özdil, seçim sonrası ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu ile alay etti!

Kılıçdaroğlu hezimetin nedenini açıkladı: Kazanacağımızı söylediler biz de inandıkKılıçdaroğlu hezimetin nedenini açıkladı: Kazanacağımızı söylediler biz de inandık

Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na kapıyı kapattı!Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na kapıyı kapattı!

Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk defa canlı yayında! Kurultayda aday olacak mı?Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk defa canlı yayında! Kurultayda aday olacak mı?

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • yunus 10 ay önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz tarafli chp li butun sanatci,gazeteciler kilicdaroglunu gozden cikardilar. Uillarca akp ye oy verenlere kouun diyenler,daha yeni koyun olduklarini anladilar.. O kadarda soyledik.bakin sizsiniz aslinda koyun olan diye.kaybedenin pesinden surekki gidenlere koyun derler.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    CHP seçmenine bakarsan ak partiye oy verenler koyun.ya adamın ölüsü %52 oy alıyor bu kadar sıkıntı bu kadar dert bu kadar ızdrap 22 yıllık yıpranmışlığa rağmen hala yerlerde sürünüyorsunuz ve aynı adama oy veriyorsunuz.biz koyunuz ama ya siz nesiniz.
    Cevapla
  • hknslh 10 ay önce Şikayet Et
    acıma kendine sen seçkin, aydın, ileri görüşlü olan %48 oy gurubundasın :) yersen!
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 48 koyun sürüsü kim koyunmuş anladınızmı şimdi
    Cevapla
  • Vandan 10 ay önce Şikayet Et
    Vallahi attık senden şüphelenmeye başladım hitlerde ilk etapta senin gibi idi Ondan sonra dünyayı ateş attı. Halen çıkıp sana oy verenlerin yüzüne bakıyorsan onları aptal yerine koyusun Demektır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü