Rus turist, Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürülmüştü! Cinayet nedeni ortaya çıktı

Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'un öldürülmesiyle ilgili ifade veren Şervan Y.'nin

Rus turist, Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürülmüştü! Cinayet nedeni ortaya çıktı
Rus turist, Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürülmüştü! Cinayet nedeni ortaya çıktı
GİRİŞ 13.06.2023 22:05 GÜNCELLEME 13.06.2023 22:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesinde 11 Haziran saat 08.35 sıralarında,  Rus turist Vyacheslav Nechıporchuk, sokakta kavga ettiği kişilerce bıçaklandı. Ağır yaralanan Vyacheslav Nechıporchuk kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Rus turistin 9 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda Rus turistin yolda yürüdüğü sırada Cihan K. adlı kişiyle sataşma sonrası tartıştığı, aralarında kavga çıktığı ve bıçaklanma olayının meydana geldiği tespit edildi.

"Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste, 100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı" dediği öğrenildi.

Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'nun öldürülmesiyle ilgili Cihan Kaçmaz ve Umut Arslan tutuklandı. Olay yerinde bulunan ve gözaltına alınan Şervan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.Beyoğlu'nda öldürülen Rus turist katillerinden yardım istemiş

YARDIM İÇİN PARA İSTEMİŞ

Poliste ifade veren Şervan Y.'nin Rus turistin cep telefonunu kaybettiğini söyleyerek yanlarına geldiğini anlatarak, “Sarhoştu. Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste,  100-150 Euro verirsen yardım ederiz diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı. İlk anda bir şey anlamadık. Ancak sonra kanları görünce oradan kaçtık" dediği kaydedildi. 

Beyoğlu'nda öldürülen Rus turist katillerinden yardım istemiş

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Sivaslı 10 ay önce Şikayet Et
    Herhangi bir ülkenin vatandaşını kasten öldüren kişileri o ülkeye sürgün edilip, o ülkede yargılanıp cezası o ülkede görülmeli.
    Cevapla
  • Japonya 10 ay önce Şikayet Et
    Eşkiya misin 100 ~200 euro istiyorsun adamdan sonrada bicaklayip olduruyorsun afrika da bile olmaz bu olay
    Cevapla
  • Bela yaa 10 ay önce Şikayet Et
    İdam edilmeli adi adam
    Cevapla
  • Alper Tunga 10 ay önce Şikayet Et
    İdam şart bu ne yaa?
    Cevapla
  • Dinini ögrensene 10 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir insanlik yardim icin para istiyor. Insanlıgi bitiren anne babanın islâmdan haberi olmaması. O cocugu katil yapan katil olarak kaderine yazdiran ANNE VE BABA.
    Cevapla
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    İslamdan seninde haberin yok galiba olsaydı asıl İslam düşmanlarını görürdün anne babadan önce!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama