Zeytinburnu'nda tramvay kamyonun kasasına çarptı: Yaralılar var!

Zeytinburnu'nda T1 Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay, sokağa giriş yapan kamyonun kasasına çarptı. Kazada tramvayın camlarının kırılmasıyla bazı vatandaşlar hafif sıyrıklar aldı.

GİRİŞ 16.06.2023 18:46 GÜNCELLEME 16.06.2023 18:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Zeytinburnu'nda gerçekleşen kaza, saat 17.00 sıralarında Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, T1 Bağcılar-Kabataş seferi yapan tramvay, karşı şeritten gelerek sokağa giren 18 ABK 314 plakalı kamyonun kasasına çarptı.

YOLCULARDA HAFİF SIYRIKLAR OLUŞTU!

Tramvayın camlarının kırılmasıyla içerde bulunan yolcularda hafif sıyrıklar oluştu.

Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan vatandaşlara olay yerinde müdahale etti. Kaza nedeniyle Bağcılar-Kabataş hattı seferlerinde gecikme yaşandı.

Vatman ve kamyon şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • HEREDOT CEVDET 10 ay önce Şikayet Et
    Elde kaza yapacak otobüs te kalmadı, hepsi pert, sıra diğer vasıtalarda , İBB çalısıyor....her şey dahada güzel olacak, bak daha iyi günleriniz....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...