Tunceli'de ormanlarda ateş yakılması yasaklandı

Tunceli Valiliği, izinsiz olarak kentin ormanlarda giriş ve belirli alanlar dışında ateş yakılması yasaklandığını bildirdi.

Tunceli'de ormanlarda ateş yakılması yasaklandı
Tunceli'de ormanlarda ateş yakılması yasaklandı
GİRİŞ 20.06.2023 20:51 GÜNCELLEME 20.06.2023 21:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Valilik açıklamasında, orman yangınlarıyla mücadele için toplantı yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda çeşitli tedbirlerin alındığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimizde 15 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında tesisleşmenin olduğu alanlar dışında ateşli ve ateşsiz piknik, kamp, izinsiz olarak ormanlara giriş-çıkış yapmak, çadır kurmak ve anız yakmak yasaklanmıştır."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Refikko13 10 ay önce Şikayet Et
    Bunu bütün illerimizde uygulamaya alın lütfen . Yaz bitinceye kadar. Olmuyorsada, olağanüstü tedbirler alınsın.... hafife almayın ormanlarımızi.. Kalleşler kol geziyor. Bunu gördük hep birlikte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?