İstanbul'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Gaziosmanpaşa'da kimliği belirsiz kişiler kuş mezatı yapılan lokale otomobil ile gelerek içeride bulunanlara silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu 5 kişi yaralanırken, bir kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
İstanbul'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
GİRİŞ 23.06.2023 06:21 GÜNCELLEME 23.06.2023 06:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Polis olay yeri incelemesinin ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 01.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. 4 katlı bir binanın bodrum katında kuş mezatı yapıldığı esnada plakası alınamayan beyaz bir otomobil ile gelen kimliği belirsiz kişiler içeride bulunanlara silahla ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda lokal içerisinde bulunanlar çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı. Yaralılardan bir kişinin ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı çalışmaların ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini, şüphelilerin kimliklerini ve kaçtıkları otomobilin plakasını belirlemek için inceleme altına aldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri ise lokal olarak kullanılan dükkanı mühürledi ve kuşları koruma altına aldı

Polis ekiplerinin olayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Gecenin birinde birinin öldürmesi ölmesi ne senebi olabilrki
    Cevapla
  • yaşar şenel 10 ay önce Şikayet Et
    artık bu tür haberleri duymaktan kına geldi bence verilen cezalar az adam sokak orasında silahla ateş ede ede gidiyor polis yakalıyor savcılık serbest bırakıyor. bu tip vakalar öyle var ki korkarım ki millet kendi adaletini sağlamaya kalkmasın.. yekliler lütfen dikkat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar