Üsküdar'da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Üsküdar'da seyir halindeki otomobil alev alev yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, itfaiye ekiplerince söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 23.06.2023 14:06 GÜNCELLEME 23.06.2023 14:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Muratreis Mahallesi Silahtarbahçe Sokak'ta seyir halindeki 34 EJR 53 plakalı otomobilde saat 11.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Otomobilden dumanların yükseldiğini gören sürücü, yolun sağ tarafına park etti. Otomobilden alevler yükselmeye başlayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, alev alev yanan otomobil itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • zalımın__oğlu 10 ay önce Şikayet Et
    bu bmv lerin durduk yere yanmasının çaresi yokmu yahu :(
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    BMW niye sürekli yanıyor?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Başörtülülere laf attı öteledi; şimdiden yanmaya başladı :)
    Cevapla
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    muhtemelen kullanıcı hatasıdır. elektronik el frenini doğru şekilde indirememiş olabilirler. yada lpg kullanımı kaynaklıda olabilir. bir diğer sorun ise yetkisiz eğitimsiz birilerinin elektrik tesisatına yapmış oldukları modifiye müdahaleleridir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler