Balayında ölü bulunan çiftin ailesini yıkan karar

Balayı için Nevşehir’e giden Mutlu ve Kader Akbaş çifti otel odasında ölü bulundu. Çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak tutuklanan 3 kişi ise yapılan itiraz üzerine serbest bırakıldı.

Balayında ölü bulunan çiftin ailesini yıkan karar
Balayında ölü bulunan çiftin ailesini yıkan karar
GİRİŞ 24.06.2023 18:38 GÜNCELLEME 24.06.2023 18:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul’da evlenen Mutlu ve Kader Akbaş çiftinin cansız bedenleri, balayı için gittikleri Nevşehir’deki bir otel odasında bulundu.

Geçen Mart ayında yaşanan olayda, çiftin karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu öldükleri belirlenmişti.

Olayla ilgili olarak, otelin kazan dairesinden karbonmonoksit sızdığı şüphesi ortaya çıkmış, 3 kişi ifadelerinin ardından tutuklandıktan sonra yapılan itiraz üzerine serbest bırakılmıştı.

Genç çiftin yakınları alınan bu karara tepki gösterdi.

“Mahkeme görmeden, duruşma olmadan bunlar mahkeme tarafından tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakılmış. Kararı görünce acımız 10’a katlandı.” diyen damat Mutlu Akbaş’ın babası Famil Akbaş, “Daha dosya tamamlanmadan bu şahısları serbest bırakmışlar. Adalet istiyoruz.” şeklinde konuştu.



Çocuklarının ölümünün üzerinden 104 gün geçtiğini anlatan anne Nurdane Akbaş ise, “Onların ölümüne sebep olan kişiler şu anda dışarıda geziyorlar. Bunları serbest bırakan hakime sesleniyorum; eğer vicdanı varsa benim de hakkımı savunmasını istiyorum beni de görsün.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan bir otelde meydana gelen olayda, otel çalışanları balayını geçirmek için Kapadokya'ya gelen Mutlu (27) ve Kader Akbaş (24), çifti telefonlarına bakmayınca durumdan şüphelenmişti.

Odaya giren ekipler, kapıyı açınca çiftin hareketsiz şekilde yattığını görmüş, ihbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede talihsiz çiftin yaşamlarını yitirdiğini tespit etmişti.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu bal aynı mal ayı hep alayı, Frenk halayı böyle giderse toplum yer nanayı
    Cevapla
  • Rahatız Biz 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılımızda ölen ölür niyazi olur; kalan sağlar ise bize seçim kazandırmak için yeter...
    Cevapla
  • Orhan Aydın 10 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle ülkemizde kanunlar sadece zenginlere göre
    Cevapla
  • cihangir 10 ay önce Şikayet Et
    siyasetçi ve zengin birinin yakını olsalar sorumlular tutuklanırdı.
    Cevapla
  • Akçaabatlıselçuk 10 ay önce Şikayet Et
    OTEL MÜDÜRÜ -BAKIMCI -İŞGÜVENLİKÇİSİ VS SORUMLUDUR BU İŞİN yazılan cizilene göre DENEİMSİZ Lİ BAKIMLARIN YAPILDIĞIDA soru işareti .TETBİR i aldılarmıki Bu çalışan yer ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'