Bugün kargolar açık mı? Kurban bayramında kargolar çalışıyor mu?

Kurban Bayramında kargo işlemleri olanlar, kargo şirketlerinin çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Resmi tatillerde çoğu kamu kurum ve kuruluşlar açık olmazken, bazı iş yerleri hizmet vermeye devam ediyor. Peki, bugün kargolar açık mı?

Bugün kargolar açık mı? Kurban bayramında kargolar çalışıyor mu?
Bugün kargolar açık mı? Kurban bayramında kargolar çalışıyor mu?
GİRİŞ 28.06.2023 11:31 GÜNCELLEME 28.06.2023 12:01

Geçtiğimiz bayramların hem hafta sonuna gelmesi hem de resmi tatil olması sebebiyle birçok iş yeri hizmet vermedi. Birçok kurum ve kuruluşlar tatildeyken, kargolarla işi olanlar Kurban Bayramında kargoların açık olup olmadığını sorguluyor. Arefe günü ile başlayan Kurban Bayramı tatillerinde kargolar hizmet verecek mi, kargolar ne zaman açılacak?

KURBAN BAYRAMINDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kurban Bayramı tatilinde tüm kargo şirketleri kapalı olarak hizmete ara verecek. 27 Haziran 13.00 itibariyle başlayacak olan bu resmi tatil, 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihine kadar sürecek.

KARGOLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Kurban Bayram bitişinden hemen sonra tüm kargolar 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır