İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan depremzedelere ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kilis'te depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlaştı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan depremzedelere ziyaret
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan depremzedelere ziyaret
GİRİŞ 28.06.2023 20:26 GÜNCELLEME 28.06.2023 21:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, Kilis Konteyner Kente gelerek afetzedelerin taleplerini dinledi. Vatandaşlarla bayramlaşan Yerlikaya, konteynerde yaşayan İsmail ve Gönül Okkiprik çiftinin kahve davetini kabul ederek, bir süre aileyle konteynerde sohbet etti.

Daha sonra Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan'ı ziyaret ederek, kentteki yatırımlar hakkında bilgi alan Yerlikaya'ya, Vali Recep Soytürk, milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Mustafa Demir, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile diğer yetkililer eşlik etti.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanıımız görevibe gayet hızlı,samimi ve gayretli başladı.Rabbim yar ve yardımcısı olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den