Eğirdir’de feci kaza: Çocuk hayatını kaybetti

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Kerem Uzuntepe hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eğirdir’de feci kaza: Çocuk hayatını kaybetti
Eğirdir’de feci kaza: Çocuk hayatını kaybetti
GİRİŞ 01.07.2023 07:53 GÜNCELLEME 01.07.2023 07:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde gerçekleşen kaza. saat 21.00 sıralarında Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi önünde bulunan kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre İ.Ö. hakimiyetindeki 03 AAR 242 plakalı otomobil, Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi Kavşağı'nda babası ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Kerem Uzuntepe'ye (6) çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine kaldırılan Uzuntepe’nin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, sürücü İ.Ö gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kerem EĞİRDİR 9 ay önce Şikayet Et
    Anayol bile olsa trafik kuralları gereği, şehir içi hız sınırı bellidir. Sanırım 30-50 km arası olsa gerek. Bu suratta giden bir araç önüne aniden veya her ne türlü olursa olsun, çıkabilecek hiç bir canlıyı olay yerinde öldürür bir kazaya sebebiyet vermeyecektir. Mutlaka görgü tanıkları vardır, Allah rızası için, hak ve adaletin yerini bulması için, ilgili mercilere olayı anlatırlar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    6 yaşındaki çocuğa babasının yanında araba çarpıyorsa sürücü ile birlikte babada göz altına alınması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?