Kaçak göçmenleri bin 500 dolara getiren 7 şüpheli yakalandı

Adana polisinin 3 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ülkeye kaçak yollardan insan soktuğu önü sürülen 7 şüpheli yakalandı.

 Kaçak göçmenleri bin 500 dolara getiren 7 şüpheli yakalandı
Kaçak göçmenleri bin 500 dolara getiren 7 şüpheli yakalandı
GİRİŞ 12.07.2023 09:59 GÜNCELLEME 12.07.2023 09:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 ay süren takibin ardından Suriye uyruklu göçmenleri bin 500 dolar karşılığında kaçak olarak ülkeye getirip, bir süre depo olarak kullandıkları adreslerde barındırdıktan sonra batı illerine götürdüğü tespit edilen Suriye uyruklu 7 şüphelinin adresini belirledi.

Ekipler, Adana, Mersin ve Nevşehir’de düzenlediği eş zamanlı operasyonda 7 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde “Suç olduğunu bilmiyorduk. Mağdur insanların dertlerini çözmeye çalışıyorduk” dedikleri öğrenildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Garip 9 ay önce Şikayet Et
    kaçak olarak ülkeye nasıl getirebiliyorlar onlarca mülteciyi anlamak mümkün değil birde suriyeli yahu bukadarmı aciziz biz nasıl sınırı geçebiliyolar ben açıkçası ihmal olduğunu işbirlikçilerin olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti