Bakan duyurdu: 18-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz verilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verileceğini açıkladı.

Bakan duyurdu: 18-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz verilecek
Bakan duyurdu: 18-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz verilecek
GİRİŞ 13.07.2023 15:49 GÜNCELLEME 13.07.2023 16:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verileceğini açıkladı.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençler, Müzekart GNS bu yıl da ücretsiz olarak hizmetinizde. Genç Ne Sever Platformumuzla gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Projeden faydalanmak isteyen 18-25 yaş arası gençler, "muzekartgns.com" adresi üzerinden başvuru yaparak dijital kartlarını oluşturacak ve ülke genelindeki 300'den fazla müze ve ören yerini tekrar ücretsiz görme imkanı bulacak.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • HAKİKAT 9 ay önce Şikayet Et
    İşte böyle sosyal destek adımlarıyla gelin millete.
    Cevapla
  • zafer gülten 9 ay önce Şikayet Et
    65 yaş üstünede bedava olsun,zaten her gün gideceğimiz yok,yolumuz düştümü gireriz.65 yaşındayım,hayatımda 1 Topkapı Müzesi,birde Askeri müzeye gittim,oda okuduğum zaman okul gezisinde.girmek pahalı baya.
    Cevapla
  • Bekir YILDIZ 9 ay önce Şikayet Et
    Ulaşım zaten ucretsiz size, bırakın genclere kalsın bazı şeyler de.
    Cevapla
  • Misafir 789 9 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler.
    Cevapla
  • ... 9 ay önce Şikayet Et
    ne kartı bakanım...bize para lazım...para olmayınca gezmeye çıkamıyoruz...gezmeye çıkamayınca o verdiğiniz karta da ihtiyacımız olmuyor...market kartı verirseniz alırız...
    Cevapla
  • vatan severim 9 ay önce Şikayet Et
    Boş ver müze kartını boş işler onlar siz geçim sıkıntılarıyla ilgilenin önce bunları haledi sonra müze kar verin olmasa müzeye meclisteki bakan ve milet vekileri gitsin siz zamları engeleyin her şey ateş pahası markat zincirlerini çözün bize müze gerekmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı