Polis memuru, tartıştığı komşusunu öldürdü

Kilis'te polis memuru Mahmut Y., araç parkı nedeniyle tartıştığı komşusu Hamdi Öten'i (50) tabancasıyla vurarak öldürdü.

GİRİŞ 26.07.2023 11:04 GÜNCELLEME 26.07.2023 14:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Yaşar Aktürk Mahallesi'nde meydana geldi. Kilis Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mahmut Y. ile komşusu Hamdi Öten arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile Mahmut Y., üzerinde taşıdığı tabancasıyla Öten'e ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Öten yere yığılırken, silah sesini duyanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Öten, kurtarılamadı. Mahmut Y. ise meslektaşları tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • her.demir 9 ay önce Şikayet Et
    O araçlar otoparkta vatandaşın biri hapiste katil olarak yargılanacak biri öldü ailesi yıllarca ona yanacak. Ne kadar tahammülsüz olduk, empatiyi unuttuk, saygıyı unuttuk unuttuk oğlu unuttuk Rabbim bir çıkar yol göster bize.
    Cevapla
  • Cezayir firat 9 ay önce Şikayet Et
    yanlışlık olmuş polis arkadaş sıkmadı kendisi patlattı
    Cevapla
  • Adil 9 ay önce Şikayet Et
    Devlet halkı korumak adaleti (yürütmeyi) tesis etmek için bunu işe alıp hazineden -vatandaşın parasıyla- maaş ve silah veriyor, bu tartışıp o silahla komşusunu -vatandaşı- öldürüyor. Katil ve nankör.
    Cevapla
  • dadaş 9 ay önce Şikayet Et
    büyük konuşma adil bey olayın içerisini belki bilmiyorsun.Adam sinirine hakim olamamış.sende bir yumrukla adam öldürebilirsin unutma
    Cevapla
  • Saim 9 ay önce Şikayet Et
    Poliste sorumluluk var yetki yok. Ne yapsan hakim savcı tepende haddini aştın diye süründürüyor. Polis içi adam kayırma , liyakasizlik cabası. En nihayetinde Polis dediğin de bir insan. Nefsine uymuş. Cezasını da çekecek.
    Cevapla
  • mehmetcik 9 ay önce Şikayet Et
    öldüren hem vicdan azabı çekecek hemde ahiret azabı çekecek çok büyük günahkar.anlayış her sorunu çözer.
    Cevapla
  • Hamza Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Bu devirde insanlara anlayış gösterdiğinde tepene çíkıyorlar. Eminim o polis defalarca o adamı uyarmístır
    Cevapla
  • menderes 9 ay önce Şikayet Et
    geçenlerde aşırı hız yapan bir motristik şoförüne verdiği öğüt trafik polisi camiasına örnek olmamış . Nefsini dinlemiş perişan oldu.
    Cevapla
  • Hamza Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Her gún her konuda o kadar çok anlayışsiz, dik kafalı, kendini bir sey zanneden embesillerle karşılaşıyoruz ki bardağın taştíğı duruma herkes buda yapılırmı deyip hayret edip akıl veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...