Kaza yerinde önlem almak isterken kamyonetin çarptığı astsubay şehit oldu

Afyonkarahisar'da kaza yerinde önlem almak istediği sırada, alkollü sürücü M.G.'nin (39) kamyonetiyle çarptığı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı (33), kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

GİRİŞ 31.07.2023 10:18 GÜNCELLEME 31.07.2023 10:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konya'dan Afyonkarahisar yönüne giden N.Ö. (52) idaresindeki 47 DR 756 plakalı saman yüklü TIR, Sultandağı ilçesi Dereçine beldesi yakınlarına geldiğinde kontrolden çıkıp yolun sağına devrildi. TIR'ın dorsesinde yüklü saman balyalarının yola savruldu. Kazanın ardından bölgeye jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, tedbir amacıyla yola duba koymak isterken, M.G. yönetimindeki 03 AAG 354 plakalı kamyonet çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Tatlı ile kamyonet sürücüsü M.G. ve TIR şoförü N.Ö., ilk müdahale sonrası ambulanslarla hastaneyle götürüldü. Akşehir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı şehit oldu. Kamyonet sürücüsü M.G.'nin yapılan kontrolde 1.02 promil alkollü olduğu belirlendi. M.G. ve N.Ö.'nün tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. 




VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Afyon-Konya karayolu Sultandağı/Dereçine mevkisinde meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken, başka bir aracın çarpması sonucu Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı şehit olmuştur. Kahraman jandarmamıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Tarsuslu 9 ay önce Şikayet Et
    Mekanin cennet olsun nurlar icinde yat sehitim Allah kalanlara sabir versin bu insan oglu azdi Allah islah etsin
    Cevapla
  • German 50 9 ay önce Şikayet Et
    Tedbir Tedbir Tedbir, Allah rahmet eylesin,Hayatin ortadindaymiṣ
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Hala içkili araç kullananlar var bu ülkede, ceza yok çirftlik bu ülke çiftlik...
    Cevapla
  • Selim 9 ay önce Şikayet Et
    Bu alkollü araç kullananlar kasten tasarlayarak insan öldürmekten yargılanmalıdır.Bunun kaza ile alakası yok.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Birileri kısas mısas demeden. Sanki af çıkarıp dışarı milleti salan bunlar değil miş gibi şimdi idam gelse kimi asarlar sanıyorsa artık yazıp gideyim. Görevi başında şehit olan personele Allah'tan rahmet diliyoru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü